OplossingenCloud SolutionsAdoptie en training

Nieuwe technologie kan organisaties grote meerwaarde bieden. Om deze waarde daadwerkelijk te creëren, is het van belang dat de organisatie de geïmplementeerde oplossingen ook gebruikt zoals ze bedoeld zijn. Wij zorgen er daarom voor dat in ieder traject voldoende aandacht besteed wordt aan adoptie. Zodat de nieuwe oplossing ook echt een succes wordt.

Training en adoptie

Aanpak

Om dit te bereiken wordt een adoptietraject op maat ontworpen op basis van jouw organisatie, de gebruikte applicaties en de digitale volwassenheid van de gebruikers. Hierdoor worden jouw investeringen maximaal benut. Delta-N geeft alleen training in de mate waar deze nodig is. Hierdoor houden we de tijdsinvestering van gebruikers zo minimaal mogelijk. Onze Agile insteek wordt hierbij weerspiegeld door tussentijdse kwalitatieve en kwantitatieve metingen die bepalend zijn voor het verloop van het traject.

Delta-N heeft ruime ervaring met diverse trainingsmethoden en een brede bibliotheek aan trainingsmateriaal. Wij bieden diverse leermethoden die aansluiten bij de kennisniveaus van jouw organisatie; van klassikale trainingen tot zelfstudie in de vorm van hands-on labs of videotrainingen. Less meer over onze aanpak in dit blog: Succesvol IT-veranderingen doorvoeren.

Toekomstvast

Bij het adoptieproces wordt ook de toekomstbestendigheid in ogenschouw genomen. Dit omvat het behoud van kennis en de kennisoverdracht naar nieuwe medewerkers. Hierbij wordt gezorgd voor een centrale locatie waar de geleerde kennis is terug te vinden, zoals een SharePoint site. Daarnaast zijn er andere, op maat gemaakte, oplossingen mogelijk zoals webinars waarbij werknemers vragen kunnen stellen aan onze experts.

Doordat ons traject aansluit bij jouw organisatie wordt de Moderne Werkplek zo effectief mogelijk benut. Wij helpen jouw medewerkers graag naar een niveau waarbij zij jouw IT middelen optimaal benutten om effectiever en efficiënter te werken.

Neem contact met ons op

 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

  Plan een meeting

    • LinkedIn
    • Mail
    • Telefoon
   085 – 487 52 21
   heikow@delta-n.nl
   Connect met Heiko
   invisible box