TechnologieOffice 365

Office 365

Office 365 is hét online platform van Microsoft om veilig en effectief met elkaar samen te werken in de Cloud. Office 365 bestaat uit een aantal welbekende producten die verregaand met elkaar zijn geïntegreerd. Het is een omgeving waarin samenwerken, kennisdeling en flexibiliteit centraal staan en waarbinnen veilig en efficiënt kan worden gewerkt.

Office 365 wordt geleverd als een dienst. Je hoeft je geen zorgen te maken over de beschikbaarheid, beveiliging of updates van de servers en infrastructuur. Microsoft neemt dit voor je uit handen. Jouw IT-organisatie kan meer tijd besteden aan innovatie en het effectief inzetten van de juiste toepassingen.

sl2

Office 365 producten

Office 365 is een online platform van Microsoft bestaand uit een divers aantal producten, waaronder de welbekende Office suite met o.a. Word, OneNote en Excel. Het bestaat hiernaast uit een aantal krachtige applicaties die nieuwe kansen bieden om samen te werken, documenten op te slaan en te delen of processen effectiever te doorlopen. Denk hierbij aan Teams, SharePoint, OneDrive en PowerApps. Hieronder lichten we een aantal van deze producten verder toe:

icons-office-365-04

SharePoint

SharePoint maakt het mogelijk om eenvoudig en op een gebruiksvriendelijke manier kennis te delen en samen te werken in een organisatie of een team. Met SharePoint bouwt u een mobiel en intelligent intranet  voor uw organisatie.

icons-office-365-01

Microsoft Teams

Teams geeft de mogelijkheid om in een gebruiksvriendelijke omgeving met collega’s samen te werken. Binnen Teams zijn de mogelijkheden van verschillende Office 365 applicaties gecentraliseerd zoals Skype, SharePoint en Planner.

icons-office-365-03

Power Apps

Power Apps is een krachtige tool die u helpt om dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen. Met Power Apps maakt u zonder programmeerkennis snel en eenvoudig mobiele- of webapps voor gebruik binnen uw organisatie.

Power Automate

Power Automate

Met Power Automate maakt u eenvoudig geautomatiseerde werkstromen met uw favoriete apps en services, zoals Outlook, Twitter en OneDrive. Er zijn vele sjablonen beschikbaar waarmee u snel en eenvoudig werkstromen instelt.

De eindeloze mogelijkheden van Office 365

Naast de bovenstaande applicaties bestaat Office 365 uit nog meer mogelijkheden. Het is een web van applicaties waarbij de gezamenlijke kracht van de functionaliteiten jouw medewerkers in grote mate kunnen ondersteunen.

Delta-N kan als ervaren Microsoft Partner de implementatie van Office 365 voor jouw bedrijf verzorgen, inclusief de migratie en integratie van jouw bestaande omgeving. Hierdoor kunnen jouw gebruikers probleemloos gebruik blijven maken van alle mogelijkheden. Voor een toekomstbestendige oplossing kunnen wij jouw beheerders opleiden of het beheer van je overnemen. Tevens kun je bij ons terecht voor Office 365 licenties.

Daarnaast ligt een groot deel van het beheer binnen deze omgeving bij Microsoft, waardoor jouw IT-organisatie meer tijd kan besteden aan innovatie en verbeteringen.

De moderne werkplek

De combinatie van gebruiksvriendelijke en innovatieve toepassingen zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen. Dat ze op een veilige manier digitaal kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps. Office 365 is hiermee een belangrijke component in onze moderne werkplek, waarmee samenwerken en communiceren laagdrempelig gemaakt wordt.

Webinar on demand: digitaal samenwerken

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 21
    heikow@delta-n.nl
    Connect met Heiko
    invisible box