Office 365

Office 365 is hét online platform van Microsoft om veilig en effectief met elkaar samen te werken in de Cloud. Office 365 bestaat uit een aantal welbekende producten die verregaand met elkaar zijn geïntegreerd. Het is een omgeving waarin samenwerken, kennisdeling en flexibiliteit centraal staan en waarbinnen veilig en efficiënt kan worden gewerkt.

Office 365 wordt geleverd als een dienst. U hoeft zich geen zorgen te maken over de beschikbaarheid, beveiliging of updates van de servers en infrastructuur. Microsoft neemt dit voor u uit handen. Uw IT-organisatie kan meer tijd besteden aan innovatie en het effectief inzetten van de juiste toepassingen.

sl2

Office producten

Office 365 is een online platform van Microsoft bestaand uit een divers aantal producten, waaronder het welbekende Word, OneNote en Excel. Het bestaat hiernaast uit applicaties die nieuwe kansen bieden om samen te werken, documenten op te slaan en te delen of processen effectiever te doorlopen. Onderstaand is een selectie van deze producten verder toegelicht:

logos-01

SharePoint

SharePoint maakt het mogelijk om eenvoudig en op een gebruiksvriendelijke manier kennis te delen en samen te werken in een organisatie of een team. Met SharePoint bouwt u een mobiel en intelligent intranet en stelt u deze beschikbaar voor de organisatie...

logos-03

Microsoft Teams

Teams geeft de mogelijkheid om in een gebruiksvriendelijke omgeving met een vaste groep collega’s samen te werken. Binnen Teams zijn de mogelijkheden van verschillende Office 365 applicaties gecentraliseerd zoals Skype, SharePoint en Planner. Daarnaast...

logos-02

PowerApps en Flow

PowerApps en Flow zijn krachtige middelen voor het automatiseren en versnellen van herhalende processen in uw omgeving. PowerApps geeft de mogelijkheid om visueel aantrekkelijke applicaties te bouwen in een korte periode zonder dat programmeerkennis...

logos-04

Forms

Forms geeft u de mogelijkheid om in een zeer korte periode complexe enquêtes te bouwen die makkelijk zijn te delen binnen, of buiten, uw organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een klanttevredenheids-onderzoek of een aanmeldingsformulier voor een evenement...

De eindeloze mogelijkheden van Office 365

Naast de bovenstaande applicaties bestaat Office 365 uit nog meer mogelijkheden. Het is een web van applicaties waarbij de gezamenlijke kracht van de functionaliteiten uw medewerkers in grote mate kunnen ondersteunen.

Delta-N kan als ervaren Microsoft Partner de implementatie van Office 365 voor uw bedrijf verzorgen, inclusief de migratie en integratie van uw bestaande omgeving. Hierdoor kunnen uw gebruikers probleemloos gebruik blijven maken van alle mogelijkheden. Voor een toekomstbestendige oplossing kunnen wij uw beheerders opleiden of het beheer van u overnemen. Tevens kunt u bij ons terecht voor Office 365 licenties.

Daarnaast ligt een groot deel van het beheer binnen deze omgeving bij Microsoft, waardoor uw IT-organisatie meer tijd kan besteden aan innovatie en verbeteringen.

De moderne werkplek

De combinatie van gebruiksvriendelijke en innovatieve toepassingen zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen. Dat ze op een veilige manier met elkaar kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps. Office 365 is hiermee een belangrijke component in onze moderne werkplek, waarmee samenwerken en communiceren laagdrempelig gemaakt wordt.

Neem contact met ons op

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Eric Bolten

    Account Manager

    085 – 487 52 20
    ericb@delta-n.nl