Software bedrijf

Jouw partner voor moderne software op maat

Softwarebedrijf

Zoek je een Nederlands software bedrijf voor de ontwikkeling van maatwerk software, een webapplicatie, mobile app of de modernisering van legacy software? Wij hebben 25 jaar ervaring met de ontwikkeling van applicaties voor bedrijven. Met software op maat stellen we onze klanten in staat om meer te bereiken. Softwareontwikkeling op het Microsoft Azure platform is onze specialisatie. We beschikken over alle expertise om jou van van begin tot eind te ondersteunen. Van strategisch advies en ontwikkeling, tot beheer en support.

Ieder bedrijf een software bedrijf

De meeste organisaties hebben de afgelopen jaren een flinke digitaliseringsslag gemaakt. Maar om relevant te blijven, zul je moeten blijven veranderen en innoveren. En technologie speelt hier tegenwoordig een belangrijke rol in. Technologie stelt je in staat zowel de interne processen, de samenwerking met partners als de dienstverlening richting klanten te verbeteren. Eigenlijk zou ieder bedrijf een technologie bedrijf moeten zijn.

Every company is a software company

Software voor bedrijven

Microsoft Solutions Partner Azure developmentWe ontwikkelen maatwerk software voor uiteenlopende soorten bedrijven. Van startups met enkele medewerkers tot grote internationale bedrijven zoals AkzoNobel. We ontwikkelen niet alleen voor bedrijven in Nederland, maar werken ook voor organisaties in het buitenland. En van eenvoudige apps tot bedrijfs­kritische systemen. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van onze klanten of bezoek de pagina met referenties voor meer informatie over onze software development projecten.

Enkele van onze klanten

Maatwerk software

Software bedrijf - maatwerkVoor generieke processen is prima standaardsoftware beschikbaar. Voor bedrijfsspecifieke processen wil je als organisatie software die is toegespitst op jouw organisatie. Delta-N is gespecialiseerd in maatwerk software. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij op basis van beschikbare standaardcomponenten snel kwalitatief goede software ontwikkelen.
Lees meer over maatwerk applicatie ontwikkeling.

Software modernisering

Voordat je een volledig nieuwe applicatie gaat laten ontwikkelen, is het goed om je af te vragen of dit wel nodig is. Moet de nieuwe applicatie een verouderd systeem vervangen? In veel gevallen is het moderniseren van het bestaande systeem veel aantrekkelijker. Door het (gedeeltelijk) moderniseren kunnen verouderde toepassingen weer gaan voldoen aan de eisen van dit moment en kunnen meegroeien richting de toekomst. Lees meer over applicatie modernisering.

Applicatie Innovatie

Applicatie innovatieApplicatie innovatie gaat over het ontwikkelen van nieuwe ideeën voor applicaties. Dat kan zowel gaan over het ontwikkelen van nieuwe functies voor bestaande applicaties als over het ontwikkelen van volledig nieuwe applicaties. In beide gevallen gaat het om softwareoplossingen die de bedrijfsprocessen van een organisatie kunnen verbeteren of nieuwe markten kunnen aanboren. Het doel van applicatie innovatie is om nieuwe waarde te creëren voor de organisatie door middel van nieuwe en innovatieve oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toevoegen van AI. Lees meer over applicatie innovatie.

Mobile App development

Software bedrijf - mobile app development Mobiele applicaties moeten snel zijn en onderscheidende functionaliteit bieden. Stilstaan is geen optie. De overstap naar een andere aanbieder is zo gemaakt. Delta-N heeft veel ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van mobiele apps. We werken met  moderne technologie voor de ontwikkeling van native apps voor zowel Android als Apple (iOS). Tevens ontwikkelen wij Progressive Web Apps (PWA). Een alternatief dat dezelfde mogelijkheden biedt, maar dat in veel gevallen goedkoper, sneller en flexibeler is.

Lees meer over Mobile App development.

Software integratie

Software bedrijf - integratieMaken verschillende applicaties gebruik van dezelfde data, dan is het realiseren van een koppeling een logische stap die aanzienlijke efficiency-winst kan opleveren. Er hoeft geen data dubbel ingevoerd te worden, het verkleint de kans op fouten en iedereen beschikt over dezelfde informatie.

Met een API kun je bestaande functionaliteit of data ontsluiten voor andere systemen. Onze ontwikkelaars kunnen met behulp van beschikbare API’s een integratie realiseren of een API voor je ontwikkelen.

Met de TOPdesk – Azure DevOps koppeling hebben we ook een standaard (SaaS) koppeling gebouwd die direct inzetbaar is voor iedere organisatie die gebruik maakt van TOPdesk én Azure DevOps.

Applicatie Assessment

Applicatie AssessmentIn hoeverre ondersteunen jouw applicaties de huidige en toekomstige behoeftes van je organisatie nog? Met het Applicatie Assessment kunnen wij jou het inzicht geven om te bepalen wat de beste strategie voor jouw situatie is. Dit is een technische en functionele analyse waarbij we de applicatie afzetten tegen de toekomstige behoeftes van jouw organisatie.

Lees meer over het Applicatie Assessment.

Beheer van Maatwerkapplicaties

Beheer applicatiesAls het Beheer van applicaties niet je core business is, is het een overweging om het uit te besteden. Zeker als je applicaties wat ouder zijn, neemt het aantal medewerkers met kennis van de gebruikte technologie af. Hierdoor wordt het beheer steeds lastiger en duurt het langer voordat problemen verholpen zijn. Wij kunnen het beheer en de monitoring van jouw complexe, legacy systeem overnemen, zodat jij nog even zorgeloos door kunt werken en je kunt richten op de toekomst.

Lees meer over Applicatie Beheer.

Zo ontwikkelen wij software

Ons ervaren development team is als geen ander in staat jouw wensen te vertalen naar werkende software die door gebruikers enthousiast zal worden ontvangen. We hanteren een vaste aanpak en door onze ervaring met moderne ontwikkeltechnieken en processen en het gebruik van standaardcomponenten zijn we in staat om in korte tijd oplossingen te realiseren. Dit betekent lagere kosten en levert schaalbare software op die eenvoudig is uit te breiden is. Daarnaast zijn wij een van de weinige software bedrijven met een heel team gespecialiseerd in DevOps.

Werkwijze Delta-N software bedrijf

Kernbegrippen binnen onze agile aanpak zijn expertise, transparantie en een goede samenwerking. Dat laatste kan ook in de vorm van co-creatie, waarbij we samen met jouw eigen ontwikkelaars bouwen aan de software. Dit kan gaan om developers die meewerken in jouw team, maar ook het beschikbaar zijn van een architect of Azure specialist als vraagbaak.

We hebben een drietrapsraket ontwikkeld voor onze ontwikkeltrajecten. Omdat iedere situatie anders is, starten we altijd met een inventarisatie van de wensen. Of in het geval van modernisering, met een analyse van de huidige applicatie. Op basis daarvan maken we in nauwe samenwerking met jou een plan om tot een moderne applicatie te komen. Vervolgens bouwen we de software, waarbij we zo veel mogelijk gebruik maken van cloudtechnologie en beschikbare services en standaardcomponenten. Tot slot zorgen we ervoor dat je de nieuwe software zorgeloos kunt gebruiken en doorontwikkelen door beheer, support en monitoring te verzorgen.

Op zoek naar een betrouwbaar software bedrijf?

Zoek je een Nederlands softwarebedrijf dat je kan helpen met het ontwikkelen van moderne software voor de Cloud? Of voor het moderniseren of migreren van een bestaande applicatie?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met ons op

 • Pascal Kruijmel

  Account Manager

  Plan een meeting

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 22
    pascalk@delta-n.nl
    Connect met Pascal
    invisible box
 • Blijf volledig op de hoogte