Software bedrijf

Jouw partner voor moderne software op maat

Softwarebedrijf

Zoek je een Nederlands software bedrijf voor de ontwikkeling van maatwerk software, een webapplicatie, mobile app of de modernisering van legacy software? Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met de ontwikkeling van software voor bedrijven. Met software op maat stellen we onze klanten in staat om meer te bereiken. Softwareontwikkeling op het Microsoft Azure platform is onze specialisatie. We beschikken over alle expertise om jou van van begin tot eind te ondersteunen. Van strategisch advies en ontwikkeling, tot beheer en support.

Kantoor Delta-N

Ieder bedrijf een software bedrijf

De meeste organisaties hebben de afgelopen jaren een flinke digitaliseringsslag gemaakt. Maar om relevant te blijven, zul je moeten blijven veranderen en innoveren. En technologie speelt hier tegenwoordig een belangrijke rol in. Technologie stelt je in staat zowel de interne processen, de samenwerking met partners als de dienstverlening richting klanten te verbeteren. Eigenlijk zou ieder bedrijf een technologie bedrijf moeten zijn.

Software voor bedrijven

Microsoft Solutions Partner Azure developmentWe ontwikkelen maatwerk software voor uiteenlopende soorten bedrijven. Van startups met enkele medewerkers tot grote internationale bedrijven zoals AkzoNobel. We ontwikkelen niet alleen voor bedrijven in Nederland, maar werken ook voor organisaties in het buitenland. En van eenvoudige apps tot bedrijfs­kritische systemen. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van onze klanten of bezoek de pagina met referenties voor meer informatie over onze software development projecten.

Enkele van onze klanten

Maatwerk software

Software bedrijf - maatwerkVoor generieke processen is prima standaardsoftware beschikbaar. Voor bedrijfsspecifieke processen wil je als organisatie software die is toegespitst op jouw organisatie. Delta-N is gespecialiseerd in maatwerk software. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij op basis van beschikbare standaardcomponenten snel kwalitatief goede software ontwikkelen.
Lees meer over maatwerk applicatie ontwikkeling.

Software modernisering

Voordat je een volledig nieuwe applicatie gaat laten ontwikkelen, is het goed om je af te vragen of dit wel nodig is. Moet de nieuwe applicatie een verouderd systeem vervangen? In veel gevallen is het moderniseren van het bestaande systeem veel aantrekkelijker. Door het (gedeeltelijk) moderniseren kunnen verouderde toepassingen weer gaan voldoen aan de eisen van dit moment en kunnen meegroeien richting de toekomst. Lees meer over applicatie modernisering.

App development

Software bedrijf - mobile app development Mobiele applicaties moeten snel zijn en onderscheidende functionaliteit bieden. Stilstaan is geen optie. De overstap naar een andere aanbieder is zo gemaakt. Delta-N heeft veel ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van mobiele apps. We werken met  moderne technologie voor de ontwikkeling van native apps voor zowel Android als Apple (iOS). Tevens ontwikkelen wij Progressive Web Apps (PWA). Een alternatief dat dezelfde mogelijkheden biedt, maar dat in veel gevallen goedkoper, sneller en flexibeler is.

Software integratie

Software bedrijf - integratieMaken verschillende applicaties gebruik van dezelfde data, dan is het realiseren van een koppeling een logische stap die aanzienlijke efficiency-winst kan opleveren. Er hoeft geen data dubbel ingevoerd te worden, het verkleint de kans op fouten en iedereen beschikt over dezelfde informatie.

Met een API kun je bestaande functionaliteit of data ontsluiten voor andere systemen. Onze ontwikkelaars kunnen met behulp van beschikbare API’s een integratie realiseren of een API voor je ontwikkelen.

Met de TOPdesk – Azure DevOps koppeling hebben we ook een standaard (SaaS) koppeling gebouwd die direct inzetbaar is voor iedere organisatie die gebruik maakt van TOPdesk én Azure DevOps.

Onze werkwijze

Ons ervaren development team is als geen ander in staat jouw wensen te vertalen naar werkende software die door gebruikers enthousiast zal worden ontvangen. Door onze ervaring met moderne ontwikkeltechnieken en processen en het gebruik van standaardcomponenten, zijn we in staat om in korte tijd oplossingen te realiseren. Dit betekent lagere kosten en levert schaalbare software op die eenvoudig is uit te breiden is. Daarnaast zijn wij een van de weinige software bedrijven met een heel team gespecialiseerd in DevOps.

Werkwijze Delta-N software bedrijf

Kernbegrippen binnen onze agile aanpak zijn expertise, transparantie en een goede samenwerking. Dat laatste kan ook in de vorm van co-creatie, waarbij we samen met jouw eigen ontwikkelaars bouwen aan de software. Dit kan van developers die meerwerken in jouw team, tot het beschikbaar zijn van een architect of Azure specialist als vraagbaak.

We hebben een drietrapsraket ontwikkeld voor onze ontwikkeltrajecten. Omdat iedere situatie anders is, starten we altijd met een inventarisatie van de wensen. Of in het geval van modernisering, met een analyse van de huidige applicatie. Op basis daarvan maken we in nauwe samenwerking met jou een plan om tot een moderne applicatie te komen. Vervolgens bouwen we de software, waarbij we zo veel mogelijk gebruik maken van cloudtechnologie en beschikbare services en standaardcomponenten. Tot slot zorgen we ervoor dat je de nieuwe software zorgeloos kunt gebruiken en doorontwikkelen door beheer, support en monitoring te verzorgen.

Zoek je een softwarebedrijf dat je kan helpen met het ontwikkelen of moderniseren van een applicatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Pascal Kruijmel

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 22
    pascalk@delta-n.nl
    Connect met Pascal
    invisible box
 • Blijf volledig op de hoogte