OplossingenDevelopmentAngular Development

Angular gradient logoAngular is een javascript framework voor dynamische webapplicaties. Het maakt het makkelijker voor backend ontwikkelaars om ook front-end ontwikkeling te doen. Omdat wij al in een heel vroeg stadium met Angular zijn gaan werken, hebben wij veel specialistische kennis kunnen opbouwen en ervaring kunnen opdoen. Die kennis willen we niet voor onszelf houden en hebben dit vertaald in een aantal diensten.

Angular dienstverlening

Doordat wij al in een vroeg stadium met Angular zijn gaan werken, hebben wij veel specialistische kennis kunnen opbouwen en ervaring kunnen opdoen. Die kennis willen we niet voor onszelf houden en hebben dit vertaald in een aantal concrete diensten waaarmee we u snel op weg kunnen helpen.

Angular APKAngular APK

Twijfel je of de basisopzet van je project wel optimaal is uitgevoerd? In dit geval kan één van onze Angular experts een project scan uitvoeren om te toetsen of er verbeteringen mogelijk zijn. Met dit advies helpen we klanten naar een schaalbare- en duurzame oplossing.

Angular TrainingAngular coaching en training

Omdat Angular development al met al een iets andere manier van werken behelst, is de leercurve doorgaans iets stijler. Daarnaast wordt er continu aan het framework gesleuteld en ontstaan nieuwe mogelijkheden en verbeteringen. Wij verzorgen trainingen, zodat jouw medewerkers het maximale uit Angular kunnen halen.

Angular co-creatieCo-creatie

Het is bijzonder nuttig om altijd iemand in de buurt te hebben als vraagbaak rondom Angular problematiek. Als deze persoon daarnaast meehelpt met het creëren van business waarde, dan sla je twee vliegen in 1 klap. Wij bieden de mogelijkheid om één of meerdere van onze developers in jouw team mee te laten werken.

Angular ConsultancyAdvies bij complexe vraagstukken

Soms is het handig om tijdelijke ondersteuning te kunnen inroepen bij specifieke complexe (integratie) vraagstukken binnen het framework. Veel van dit soort zaken hebben we eerder beetgepakt en daarbij waardevolle ervaringen opgedaan. Ervaring waar jij van kunt profiteren. Bij zaken waarbij wij jou zouden kunnen helpen, kun je bijvoorbeeld denken aan:

 • Authenticatie en autorisatie opzetten met een identity provider (Azure B2C).
 • Opzetten modulariteit van de applicatie (Micro-Frontend architectuur).
 • Opzetten betrouwbaar state management methode (redux).
 • Verregaande integratie met Azure DevOps CI/CD Pipelines.

 

Deel jouw vraagstuk en neem contact met ons op zodat we kunnen inschatten hoe we jullie het beste van dienst kunnen zijn.

Neem contact met ons op

 • Pascal Kruijmel

  Account Manager

  Plan een meeting

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 22
    pascalk@delta-n.nl
    Connect met Pascal
    invisible box