Espresso 365

tijd voor een shot Microsoft 365

Espresso 365 vlogs

Ontdek handige Microsoft 365 tips en tricks in onze Espresso 365 vlogs. In deze videoreeks nemen we je in een korte tijd, terwijl je geniet van een kopje espresso, mee door de handige functionaliteiten die je binnen de Microsoft 365 omgeving kunt vinden. Zet je espresso klaar, druk op play en maak je klaar om het meeste uit je Microsoft 365-ervaring te halen!

 

Microsoft 365 logo's

Loop in digitale vergaderingen

In deze vlog duiken we dieper in de Loop-applicatie binnen je Microsoft 365-omgeving. Ontdek hoe je Loop effectief kunt gebruiken tijdens digitale vergaderingen.

We bespreken onder andere hoe je eenvoudig agenda-items kunt invullen voor online meetings, het verdelen van follow-up taken onder teamleden en het aanmaken van extra Loop componenten.

 Kijk mee en haal het maximale uit je Microsoft 365-ervaring!

Wil je nog meer weten over Loop? Schrijf je in voor ons webinar " Microsoft Loop: Beter voorbereid vergaderen en efficiënter samenwerken".

Espresso 365 - Zie de mogelijkheden van Loop

In deze vlog vertellen we wat de mogelijkheden zijn van de nieuwe samenwerkingstool Loop. Het is een hele fijne applicatie om te gebruiken, maar het heeft wel even wat aandacht nodig om uit te vogelen.

Bekijk de video en ontdek wat je met Loop kunt doen en waar het handig voor is.

Ontdek Vergaderdetails in OneNote

Leer over de functionaliteit vergaderdetails, die je terug kunt vinden binnen je OneNote notitieblok.

Gebruik jij OneNote als vergader notitieblok? Ben je benieuwd geworden naar deze handige functionaliteit? Bekijk dan snel de vlog en leer binnen enkele minuten een nieuwe handige tip.

Live presenteren met Forms

Ontdek de Forms applicatie binnen de Microsoft 365 omgeving. We gaan specifiek kijken naar de live presentatie functionaliteit binnen de applicatie. Ben jij er klaar voor om je kennis bij te spijkeren?

3 fijne features in het Nieuwe Outlook

In de vlog hiernaast nemen we je mee in het nieuwe Outlook in de Microsoft 365 omgeving. Ontdek drie handige features die je werkdag een stuk efficiënter maken: de ToDo functionaliteit, het uitgesteld versturen van een e-mail en de sluimer functionaliteit.  Bekijk de video en wordt nóg handiger met Outlook!

De OneDrive app voor Microsoft Teams

In deze vlog nemen we de OneDrive app binnen Teams onder de loep. Deze functionaliteit is een hele verbetering voor het werken met persoonlijke bestanden binnen de teams omgeving.

Meer weten over de Microsoft 365 omgeving?

Benieuwd naar de nieuwste updates binnen Microsoft 365? Meld je dan aan voor ons Microsoft 365 Journaal. We bespreken niet alleen wat de nieuw features zijn, maar ook waar je ze kunt vinden en hoe je ze gebruikt. Binnen een half uur ben je weer helemaal up2date!

 

Blijf volledig op de hoogte