OplossingenVan TFVC naar Git Migratie

gitGebruik je nog oude source control systemen, en met name oudere versies van Source Control of TFVC van TFS of Azure DevOps, en wil je mee met de moderne tijd? Wij zetten je oude TFVC repositories om in Git repositories in een bestaande nieuwere versie van Azure DevOps Server of Azure DevOps. We hebben de tools en ervaring om repositories inclusief historie in no time om te zetten naar Git. Heb je nog geen Azure DevOps (Server) omgeving, dan kunnen we deze ook voor je inrichten. Daarnaast kunnen we de gebruikers trainen in het gebruik van Git. In een week tijd zetten wij bestaande repositories om naar Git.

Waarom overstappen naar Git?

Git als version control is inmiddels de wereldwijde standaard geworden. Iedere organisatie die softwareontwikkeling doet gebruikt Git. Branch- en merge strategieën met behulp van Pull Request passen beter bij de huidige architecturen van software en de kort cyclische ontwikkelingen die hierbij horen. Daarnaast ben je met Git verzekerd van de nieuwste features van Azure DevOps. Wil je als bedrijf ook aantrekkelijk zijn voor jonge developers? Die kennen vaak niet anders..

Voorwaarden en resultaat

Van TFVC naar GitTot 20 repositories hebben wij deze binnen een week omgezet naar Git. Tevens zorgen wij voor een basis instructiedocument voor het gebruik van de nieuwe omgeving.

Meer weten over de mogelijkheden van een migratie van jouw repositories naar Git en/of een kostenopgave? Neem dan contact op via onderstaand formulier of via 085 - 487 520.

Wil je structureel werken aan de verbetering van jouw DevOps process? Kijk dan ook eens bij ons DevOps Program.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Pascal Kruijmel

  Account Manager

  Plan een meeting

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 22
    pascalk@delta-n.nl
    Connect met Pascal
    invisible box