OplossingenTeams Security Check

Teams ScanVele organisaties maken inmiddels gebruik van Microsoft Teams. Een zeer krachtig platform waarmee medewerkers altijd en overal kunnen samenwerken en toegang hebben tot hun bestanden. Maar weet je zeker dat de beveiliging van jouw bestanden en data goed geregeld is? Niet alleen wat betreft instellingen, maar ook qua rechten en afspraken?

We zien bijvoorbeeld dat organisaties aan het begin van de Corona maatregelen Teams ‘snel aangezet’ hebben en daardoor minder aandacht besteed hebben aan de beveiligingsaspecten. Maar het is ook mogelijk dat er ontwikkelingen zijn waarvan je je niet bewust bent. Zo staat ‘Guest access’ sinds 8 februari standaard aan voor iedere organisatie die deze instelling niet heeft geconfigureerd!

Met de Teams Security Check kunnen wij jou binnen enkele uren inzicht geven in de kwetsbare plekken en verbeterpunten binnen jouw Teams omgeving. Vraag hieronder een gratis* Security Check van jouw Teams omgeving aan.

Wat houdt de Teams Security Check in?

De gratis Teams Secruity Check geeft je binnen enkele uren inzicht in de kwetsbare plekken en verbeterpunten van jouw Teams omgeving. Tijdens de scan zoomen wij in op:

 1. De beveiligingsinstellingen
 2. Toegang, rollen en rechten
 3. Governance en afspraken

Na uitvoering van de Teams Security Check ontvang je een overzichtelijk rapport met terugkoppeling op bovenstaande aspecten. Vraag nu een gratis Teams Security Check aan en je weet binnen drie werkdagen of jouw Teams omgeving veilig is.

*Je kunt een gratis Teams Security Check aanvragen vanaf 25 werkplekken.  Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de Scan in te plannen. Heb je vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of op 085 - 487 52 21.

Vraag nu jouw gratis Teams Security Check aan

Microsoft Teams Scan aanvragen

 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

  Plan een meeting

    • LinkedIn
    • Mail
    • Telefoon
   085 – 487 52 21
   heikow@delta-n.nl
   Connect met Heiko
   invisible box