OplossingenDevOpsAzure DevOps Health Check

Azure DevOps ServerJe maakt gebruik van Azure DevOps als tool, maar is dit wel op de juiste manier ingericht? Of kan het wellicht effectiever? Mogelijk kunnen er zaken simpeler of makkelijker ingericht worden met functionaliteit die eerder niet beschikbaar was. Met nieuwe functionaliteit van Azure DevOps of via extra extensions uit de Marketplace. Hierdoor zouden bijvoorbeeld werkwijzen logischer kunnen worden of de doorlooptijd van de Build verkort kunnen worden.

Wat is een Azure DevOps Health Check?

Bij een Azure DevOps Health Check komt een ervaren DevOps consultant bij jou op locatie om een check uit te voeren van de Azure DevOps Services/Server inrichting en het gebruik hiervan door jouw organisatie. Dit doet hij a.d.h.v. een checklist op basis van best practices m.b.t. effectief gebruik van de modules binnen Azure DevOps.

Een Health Check bestaat uit 2 dagen. Op dag 1 voert een consultant de Health Check uit. De tweede dag wordt een rapport geschreven en worden de uitkomsten gepresenteerd. Om de Health Check uit te kunnen voeren hebben wij toegang nodig tot jouw Azure DevOps omgeving en dient er minimaal één teamlid beschikbaar te zijn voor vragen.

Waarom Delta-N

Als Microsoft Solutions Partner adviseren we onze klanten al meer dan 15 jaar over de inzet en het gebruik van Microsoft developer tooling. Wij zijn dé Azure DevOps specialist in Nederland en hebben inmiddels vele tientallen succesvolle Azure DevOps migraties uitgevoerd. Onze ervaren consultants beschikken over alle relevante Microsoft certificaten en zijn dagelijk bezig met het inrichten en optimaliseren van Azure DevOps. Dankzij vele best practices kunnen wij altijd snel de juiste oplossing bieden.

Hoe verloopt een Azure DevOps Health Check?

Onze consultant voert een analyse uit op alle modules van Azure DevOps aan de hand van een checklist en kan adviezen uitbrengen toegespitst op jouw situatie. Deze adviezen worden gebaseerd op onze ervaringen bij klanten en de meest actuele functionaliteiten. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste functionaliteiten die iedere 3 weken beschikbaar komen in Azure DevOps Services. Ieder kwartaal delen we een overzicht van de meest interessante nieuwe mogelijkheden via het webinar 'Nieuw in Azure DevOps.

Klanten over de Azure DevOps Health Check

CAK neemt Azure DevOps Health Check af

“Dankzij de Azure DevOps Health Check van Delta-N hebben wij nu een goed beeld van de ‘gezondheid’ van onze omgeving en concrete verbetervoorstellen om verbeteringen door te voeren.”

 

Melvin Kuijpers Ops Engineer CAK

Heb je nog vragen of wil je een Azure DevOps Health Check aanvragen? Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Neem contact met ons op

 • Pascal Kruijmel

  Account Manager

  Plan een meeting

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 22
    pascalk@delta-n.nl
    Connect met Pascal
    invisible box