OplossingenAzure DevOps Health Check

Azure DevOps ServerJe maakt gebruik van Azure DevOps als tool, maar is dit wel op de juiste manier ingericht? Of kan het wellicht effectiever? Mogelijk kunnen er zaken simpeler of makkelijker ingericht worden met functionaliteit die eerder niet beschikbaar was. Met nieuwe functionaliteit van Azure DevOps of via extra extensions uit de Marketplace. Hierdoor zouden bijvoorbeeld werkwijzen logischer kunnen worden of de doorlooptijd van de Build verkort kunnen worden.

Wat is een Azure DevOps Health Check?

Een ervaren DevOps consultant komt op locatie om een health check uit te voeren op de Azure DevOps Services/Server inrichting en gebruik van jouw organisatie. Dit doet hij a.d.h.v. een checklist op basis van best practices en effectief gebruik van de modules binnen Azure DevOps.

Een Health Check bestaat uit 2 dagen. Op dag 1 voert een consultant de Health Check uit. De tweede dag wordt een rapport geschreven en worden de uitkomsten gepresenteerd. Om de Health Check uit te kunnen voeren hebben wij toegang nodig tot jouw Azure DevOps omgeving en dient er minimaal één teamlid beschikbaar te zijn voor vragen.

Waarom Delta-N

Als Microsoft DevOps Gold Partner adviseren we onze klanten al meer dan 15 jaar over de inzet en het gebruik van Microsoft tooling. Onze ervaren consultants zijn dagelijk bezig met het inrichten en optimaliseren van Azure DevOps. best practices.

Onze consultant voert een analyse uit op alle modules van Azure DevOps a.d.h.v. een checklist en kan adviezen uitbrengen toegespitst op jouw situatie. Deze adviezen baseert hij op de meest actuele en nieuwe/verbeterde functionaliteiten van Azure DevOps die elke 3 weken beschikbaar komen in de Services (Cloud) variant,  en ervaringen bij al onze klanten.

Heb je nog vragen of wil je een Azure DevOps Health Check aanvragen? Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Delta-N Sales

  Neem contact met ons op

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 10
    cloud@delta-n.nl
    Volg ons!
    invisible box