OplossingenDevelopmentApplicatie ontwikkeling

Applicatie ontwikkeling - software development

Software wordt steeds belangrijker in ons leven. Zowel privé als zakelijk. Als bedrijf kun je software voor al je kritieke processen inzetten, zoals voor de ondersteuning van je interne bedrijfsprocessen, ketensamenwerking en de dienstverlening richting je klanten. Voor sommige generieke processen is prima standaardsoftware beschikbaar. Voor bedrijfsspecifieke processen wil je als organisatie software die is toegespitst op jouw bedrijf. Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke en slimme maatwerk webapplicaties zoals een klantenportaal, planningssysteem of integratie. Wij doen dit op basis van het .NET framework, Microsofts open source ontwikkelplatform voor het bouwen van elk type applicatie dat naadloos in Microsoft Azure draait.

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om op basis van beschikbare standaardcomponenten snel kwalitatief goede software te ontwikkelen. Heb je een idee voor een applicatie, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Software ontwikkeling en de Cloud

De ontwikkeling van software verschuift steeds meer richting de Cloud. Applicatie ontwikkeling in de cloud biedt dan ook vele voordelen. Het stelt bedrijven in staat om sneller te kunnen innoveren en nieuwe functionaliteit aan gebruikers te leveren en daarmee business waarde te genereren. Daarbij kunnen kosten worden verlaagd. De laatste jaren heeft Cloud-adoptie daarom een enorme vlucht genomen. De business voordelen die Cloud oplossingen bieden zijn duidelijk aangetoond. Het is voor veel bedrijven dan al niet meer de vraag of ze naar de cloud gaan, veelal zijn ze al actief in de cloud of hebben daarvoor concrete plannen.

Software as a Service

Van de belangrijkste software-producten die bij veel bedrijven in gebruik zijn, zijn inmiddels online versies beschikbaar die volgens Software-as-a-Service worden gebruikt. Voor de leveranciers van deze applicaties biedt dit enorme voordelen omdat deze applicaties veel sneller en eenvoudiger kunnen worden onderhouden en gebruikers vaker updates kunnen ontvangen. Gebruikers hebben altijd de laatste versie van de software. Ook is de capaciteit van het eigen data center niet langer de beperkende factor. In de Cloud kan altijd voldoende capaciteit beschikbaar worden gemaakt en dit tegen lagere kosten. Dankzij het betaal-voor-gebruik principe heb je volledige controle over de kosten en kom je nooit capaciteit te kort. Zie dit maar eens te realiseren met een eigen on-premise datacenter.

Kant-en-klare Services

De Cloud maakt het ook veel eenvoudiger en kosteneffectiever om enorme hoeveelheden gegevens op te slaan en te kunnen analyseren. Ook maakt de Cloud het makkelijker om intelligente functionaliteit in applicaties op te nemen die als kant-en-klare Cloud services, eenvoudig vanuit een applicatie kunnen worden aangeroepen. Hiermee wordt het stukken eenvoudiger en dus sneller om geavanceerde functionaliteit toe te voegen die niet, of anders tegen zeer hoge ontwikkelkosten, zouden kunnen worden opgenomen. Hiermee wordt het belangrijker de scenario’s te bedenken die deze services slim benutten, in de plaats van zelf veel code produceren. Kleine gespecialiseerde teams kunnen met Cloud-services, baanbrekende klantoplossingen bedenken en implementeren die anders alleen zouden zijn weggelegd voor softwareproducenten met grote development teams en budgetten. Kortom: de Cloud heeft het applicatie-landschap voorgoed veranderd.

DevOps voor Continuous Deployment

Delta-N heeft veel ervaring met maatwerk .NET ontwikkeling in de Cloud. Onze gecertificeerde Cloud-experts volgen de ontwikkelingen op de voet. Want als er één constante is in Cloud computing, dan is dat verandering. Als Microsoft Solutions Partner hebben we gekozen voor DevOps en applicatie ontwikkelingMicrosoft Azure als cloud-platform in combinatie met Azure DevOps als development-omgeving. Dankzij de integratie van Azure DevOps met Microsoft Azure, kunnen we jouw code rechtstreeks opslaan in de Cloud maar ook direct uitrollen naar de Cloud.

Omdat we als Delta-N zijn gespecialiseerd in DevOps-practices, kunnen we Agile-teams helpen met het professionaliseren (optimaliseren en automatiseren), van het ontwikkel-, integratie en deployment proces, waardoor het uitrollen van nieuwe functionaliteit kan worden versneld tot minuten in de plaats van dagen of zelfs weken. Met cloud monitoring tools kan de productieomgeving op de voet worden gevolgd en kan er real time worden ingegrepen als dat nodig is. Zodoende kan er meer waarde voor de business worden gegenereerd door wachttijden te elimineren waardoor meer tijd beschikbaar is voor het ontwikkelen van zaken die er echt toe doen.

Enkele klanten over ontwikkelprojecten

TBSJ - ontwikkeling high-end vertaaltool

“Delta-N heeft ontzettend veel technische expertise in huis en de samenwerking tijdens de ontwikkeling van een geavanceerde vertaaltool is uiterst plezierig verlopen. Met wederzijds respect en volledige transparantie."

 

Paul O’Hare Co-founder en CTO, TBSJ Lees meer
Kamps Transport ontwikkeling ScanApp

“De tijdwinst die de nieuwe ScanApp voor het inventariseren van de voorraad ons oplevert is enorm. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten, zeker in het weekend. We hadden de ontwikkeling in één ronde terugverdiend.“

 

Bob Kamps Managing Director Kamps Transport Lees meer
Netbeheer Nederland

"Dankzij goed samenspel tussen de netbeheerders, Netbeheer Nederland en Delta-N is de ontwikkeling van een nieuw storingsadministratie- en rapportagesysteem is een groot succes geworden."

 

Desmond du Parand Programma Manager, Netbeheer Nederland Lees meer
Cloud Brainstorm - applicatie ontwikkeling

Applicatie modernisering

Wil je een nieuwe applicatie laten ontwikkelen ter vervanging van een verouderd systeem? Vaak is het volledig vervangen van dergelijke verouderde systemen niet noodzakelijk en is moderniseren een veel aantrekkelijkere optie. Delta-N kan je helpen bij het (gedeeltelijk) moderniseren van verouderde toepassingen, waarna ze weer voldoen aan de eisen van dit moment en kunnen meegroeien met toekomstige wensen. Lees meer over applicatie modernisering.

Onze aanpak

Ons team van software-ontwikkelaars heeft veel ervaring met de ontwikkeling van maatwerk applicaties. Wij werken volgens een vaste agile methode, waarbij we waar mogelijk gebruik maken van standaard componenten. Behalve een kortere ontwikkeltijd en dus lagere kosten betekent dat schaalbare software die eenvoudig is uit te breiden. Hierdoor kan er snel worden ingespeeld op veranderende marktomstandigheden. Door goed te luisteren naar degenen die met de software gaan werken, sluit de opgeleverde applicatie goed aan bij de werkwijze in jouw bedrijf.

Wil je software laten maken of heb je vragen over wat Delta-N voor jou zou kunnen betekenen op het gebied van maatwerk applicatie ontwikkeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Wij kunnen je helpen met de ontwikkeling van maatwerk software en mobiele apps of het moderniseren van bestaande applicaties.

Neem contact met ons op

 • Pascal Kruijmel

  Account Manager

  Plan een meeting

    • LinkedIn
    • Mail
    • Telefoon
   085 – 487 52 22
   pascalk@delta-n.nl
   Connect met Pascal
   invisible box