DORA Partner

Certified DORA Partner

DORA (DevOps Research and Assessment) is een organisatie die zich richt op het onderzoeken naar de competenties die van invloed zijn op het presteren op het gebied van DevOps. Naast onderzoek heeft DORA ook een Assessment ontwikkeld dat u helpt te bepalen waar u nu staat en waar verbeteringen mogelijk zijn. Wij zijn DORA Partner en kunnen u helpen bij het afnemen van het Assessment.

Over DORA

Het Research en Assessment team van DORA bestaat uit een aantal bekende namen binnen de wereld van DevOps;  Nicole Forsgren, Jez Humble en Gene Kim. Met name de laatste twee zijn zeer bekend in de wereld van DevOps. Gene Kim heeft onder andere de Phoenix Project en DevOps handbook geschreven en Jez Humble heeft het boek Continuous Delivery geschreven. Nicole Forsgren is veelgevraagd spreker op DevOps conferenties wereldwijd.

DORA
State of DevOps 2018

State of DevOps Report

Sinds een aantal jaar geeft DORA jaarlijks het "State of DevOps" report uit. Dit is een jaarlijkse (wetenschappelijke) publicatie over de adoptie van DevOps wereldwijd en de effecten daarvan.

DevOps Report 2018

DevOps Assessment

Veel organisaties die zich voor een belangrijk deel richten op Software ontwikkeling begrijpen dat in de huidige tijd het snel kunnen inspelen op de wensen van klanten van het grootste belang is. Om dit goed te kunnen doen is DevOps de belangrijkste schakel. DevOps is het proces dat zich richt op de start van een idee tot en met het gebruik en terugkoppeling van feedback door de eindgebruiker. In principe doorloop je altijd het DevOps proces ook al ben je jezelf er misschien niet bewust van. Door hier actief aan te werken kun je zowel snel als kwalitatief hoogwaardig software in productie zetten als vroegtijdig feedback van de gebruikers verzamelen.

Maar waar moet je nu beginnen wanneer je als organisatie het DevOps proces wilt verbeteren? Pak je nu daadwerkelijk die zaken op die het meest bijdragen aan het verbeteren van het DevOps proces? En hoe weet je of je inderdaad op de juiste weg bent? Kun je de voortgang echt inzichtelijk maken? Hiervoor is het DORA Assessment ontwikkeld.

Performance verbetering

De uitkomst van het DORA Assessment is een rapport waarin wordt aangegeven waar uw organisatie en teams staan voor wat betreft een aantal belangrijke DevOps indicatoren, alsmede een inzicht  van de performance per capability. Ook is het mogelijk om middels een prioriteiten matrix snel inzicht te krijgen in welke onderdelen u als eerste op moet pakken om direct een verbetering in uw performance te realiseren. Download hieronder een uitgebreid overzicht waarin de mogelijkheden worden toegelicht.

Meer informatie over het DORA Assessment.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van het DORA DevOps Assessment voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of op 085 - 487 52 00.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Miquel Asmus

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 20
    miquela@delta-n.nl
    Connect met Miquel
    invisible box
 • Blijf volledig op de hoogte