Waarom de Delta-N Voetbalpoule

Waarom een voetbalpoule

Bij ieder eindtoernooi, zoals EK's en WK's, bieden we bedrijven de mogelijkheid om een eigen voetbalpoule op te zetten. Zo ook rond Euro 2024. Maar waarom?

Om te beginnen omdat we een ontwikkelbedrijf zijn, daarnaast experimenteren we graag met nieuwe technieken en hebben een lange historie met sportspellen. En last but not least, we vinden het zelf leuk.

25 jaar development ervaring

Al 25 jaar ontwikkelen we bij Delta-N software. Van webapplicaties en mobiele apps tot de modernisering van legacy. We doen dat voor allerlei opdrachtgevers, van kleine startups tot multinationals. We doen dat op basis van Microsoft technologie en zoeken daarbij altijd naar het toepassen van de nieuwste ontwikkelingen. Veelal ontwikkelen wij in opdracht van onze klanten, maar soms ontwikkelen wij ook voor eigen gebruik of gewoon omdat het leuk is. Projecten in die laatste twee categorieen bieden ons de mogelijkheid om bekend te raken met nieuwe technieken. De ervaring die we hierbij opdoen kunnen we weer benutten in opdrachten voor klanten.

Historie in sportspellen

AzureTourVan 20212 tot en met 2018 hebben we ieder jaar het Tour de France-spel AzureTour beschikbaar gesteld. In dit spel konden bedrijven hun eigen Tour-poule opzetten. Ieder jaar hebben we het spel uitgebreid met nieuwe features en uiteindelijk ook met een mobiele app. Het spel draaide zoals de naam al aangeeft volledig in de Microsoft Cloud, en heeft ons in de beginjaren van Azure de mogelijkeid gegeven hier veel ervaring mee op te doen.

Omdat het leuk is

Zowel de Tour de France als een EK of WK voetbal zijn fantastische sportevenementen die door miljoenen mensen gevolgd worden. Door er nog een spelelement aan te koppelen in de vorm van een Tour-spel of voetbal-poule wordt het nog spannender. De vele positieve reacties van deelnemers die we na ieder toernooi ontvangen zorgen ervoor dat we door blijven gaan met het beschikbaar stellen van het platform en er nieuwe features aan toe blijven voegen.

En uiteraard spelen we zelf ook dit keer weer met vele collega's mee in de Delta-N poule.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van software ontwikkeling voor jouw organisatie kijk dan bij Development.

Daarnaast bieden we ook dienstverlening om het vlak van DevOps, digitaal samenwerken, datagedreven werken en artificial intelligence (AI) en Security.

  • Wil jij ook dagelijks Mederne Applicaties bouwen? Bekijk vacatures!