Developer Toolbox

Visual Studio Team Services

Visual Studio Team Services (voorheen Visual Studio Online) is de cloudoplossing van Microsoft voor Application Lifecycle Management (ALM). Kort gezegd is het een Team Foundation Server in de cloud. Visual Studio Team Services stelt u in staat om uw volledige ontwikkelstraat naar de Cloud te brengen. Zonder dat u ook maar één server hoeft te installeren of configureren kunt u binnen enkele minuten al aan de slag met Visual Studio Team Services. Naast de krachtige features, zoals versiebeheer, het plannen en traceren van projecten en het samenwerken met teamleden, kunt u uw ontwikkelomgeving altijd en overal benaderen. Visual Studio Team Services helpt u om de ontwikkeling van software te versnellen en betere software af te leveren.

Visual Studio Team Services:
ontwikkelen in de Cloud

Met Visual Studio Team Services beschikt u over een end-to-end-cloudoplossing voor ALM, voor alles van versiebeheer, project planning, scrum tooling, Visual Studio Team Servicesgeautomatiseerde builds tot test case management. Visual Studio Team Services is geïntegreerd met Microsoft Azure, waardoor u uw code rechtstreeks kunt opslaan in de Cloud maar ook kunt uitrollen naar de Cloud.
Visual Studio Team Services is ideaal voor startende ondernemingen die snel up and running willen zijn, maar ook voor bedrijven die geen omkijk willen hebben naar hun Team Foundation Server. Visual Studio Team Services biedt zowel Git als Team Foundation Version Control als mogelijkheden voor versiebeheer. Dit, tezamen met de beschikbaarheid via internet, maakt Visual Studio Online een ideaal platform voor hybride (on-site en off-site) en cross platform (Microsoft en Non-Microsoft) ontwikkeling.
Websites of cloudservices kunt u automatisch deployen naar Microsoft Azure als onderdeel van uw build. Door de mogelijkheden die VSTS biedt op het gebied van Continuous integration, Continuous delivery en continuous deployment worden bugs en kwaliteitsproblemen eerder gevonden en heeft u voortdurend inzicht in de status van uw builds.

Met Visual Studio Team Services heeft u beschikking over de bronnen om de prestaties van uw toepassingen onder zware belasting te testen met Elastic Load testing in de Cloud. U hoeft geen servers beschikbaar te stellen en te configureren en betaalt alleen voor wat u gebruikt. Ook wanneer u (tijdelijk) uw build straat wilt uitbreiden met extra resources biedt Visual Studio Online de mogelijkheden hiervoor. U kunt er ook voor kiezen deze Cloud resources te koppelen aan uw on-premise Team Foundation Server.

Application Insights in Visual Studio Team Services biedt u een 360-weergave van de beschikbaarheid, de prestaties en het gebruik van uw toepassingen en services.

Voordelen van Visual Studio Team Services

Ontwikkelen in de Cloud met Visual Studio Team Services biedt vele voordelen. Hieronder hebben we er 10 op een rij gezet.
1. Binnen 10 minuten gereed voor gebruik
2. Tot 5 gebruikers is het gebruik gratis ¹
3. Eigen subdomein (mijnbedrijf.visualstudio.com)
4. Geen zorgen: backups, uptime en onderhoud wordt door Microsoft geregeld
5. Altijd de laatste versie van de software beschikbaar
6. Gewoon verbinding maken vanuit Visual Studio 2010, 2012 of 2013
7. Eenvoudig toegang geven aan externen via Live ID
8. Heterogeen ontwikkelen (Eclipse, XCode) via GIT
9. Load Testing vanuit de Cloud, dus geen eigen agents nodig ²
10. Analyse van het gebruik van uw software-oplossing via Application Insights

Starten met Visual Studio Team Services

Meer weten over de mogelijkheden van Visual Studio Team Services, het koppelen aan Visual Studio of hulp nodig bij het aanmaken van uw eigen omgeving? Of wilt u een hands-on instructie om u op weg te helpen? Neem contact op met Roy Driessen. Kijk voor meer informatie over de abonnementsvormen en prijzen op Visual Studio Gebruikersplannen.

¹ Met uitzondering van Build en Load Testing
² Visual Studio 2013 Ultimate nodig