OplossingenCloud SolutionsMicrosoft Teams Scan

Webinar Snel thuis in TeamsMaak je ook gebruik van Microsoft Teams om op afstand te kunnen samenwerken?

Heb je daarbij ook nagedacht over essentiële aspecten die op langere termijn een flinke impact kunnen hebben als je er nu niet voldoende aandacht aan besteed? Zoals of jouw omgeving voldoende veilig is en of de structuur toekomstvast is.

Met onze Teams Scan kunnen wij jou binnen enkele uren inzicht geven in de kwetsbare plekken en verbeterpunten binnen jouw Teams omgeving. Vraag nu onderaan de pagina een Teams Scan aan.

Is jouw Teams omgeving wel veilig?

Veel organisaties hebben vanwege de Corona maatregelen de stap naar Teams versneld gezet. Een mooie ontwikkeling waar jouw organisatie ook na de Corona crisis de vruchten van plukt. We zien echter ook dat organisaties die Teams ‘snel aanzetten’, minder aandacht besteden aan essentiële aspecten die op langere termijn een flinke impact kunnen hebben. Denk bijvoorbeeld aan security. Weet je zeker dat de beveiliging van jouw bestanden en data goed geregeld is?

Maar denk ook aan rechten en afspraken. Hoe houd je grip op jouw omgeving als er geen duidelijke afspraken zijn en iedereen nieuwe Teams en Channels kan aanmaken? Een chaos dreigt waarin je het overzicht en de grip op jouw data kwijt kunt raken.

Het is ook mogelijk dat er ontwikkelingen zijn waarvan je je niet bewust bent. Zo staat de toegang voor externen (Guest access) standaard aan voor iedere organisatie die deze instelling niet heeft geconfigureerd!

Tijdig actie ondernemen voorkomt dat je later tegen grote problemen aanloopt.

Wat houdt de Microsoft Teams Scan in?

Teams ScanMet onze Teams check krijg je binnen enkele uren inzicht in de kwetsbare plekken en verbeterpunten van jouw Teams omgeving. Tijdens de scan zoomen wij in op:

  1. De basisinrichting
  2. De beveiligingsinstellingen
  3. Toegang, rollen en rechten
  4. Governance en afspraken
  5. Gebruik en adoptie

Na uitvoering van de Teams Scan ontvang je een document met terugkoppeling op bovenstaande aspecten. Vraag nu een gratis Teams Scan aan en je weet binnen drie werkdagen of jouw Teams omgeving veilig en future proof is.

Klanten over de Teams Scan

Marlink

“Dankzij de Microsoft Teams scan van Delta-N hebben we een bevestiging gekregen dat we op verschillende aspecten binnen Microsoft Teams en Office 365 in het algemeen op de goede weg zijn.

Verbeterpunten waren er ook op verschillende gebieden, inclusief gebieden waar we nog niet
bij stilgestaan hadden.
Kortom – erg tevreden met deze dienst van Delta-N !“

 

Brian Storm Manager IM Operations Marlink
Global Factories

"Ondanks dat we dachten dat we Teams redelijk goed hadden ingericht gaf de Teams scan ons toch nog waardevolle aanvullingen op de instellingen en gebruik van Teams.

Het samen doorlopen van verschillende instellingen op de achtergrond gaf ook meer geruststelling op de vraag hoe veilig de inrichting op dit moment is. Al met al een hele prettige en laagdrempelige manier om het Teams gebruik binnen het bedrijf door te lichten."

Robert van der Klooster Senior Engineer New Technology Global Factories
DSignmarking

Buiten de prettige webinar sessies die Delta-N geeft hebben wij ook de gratis Teams scan gedaan. Het rapport gaf ons een duidelijk beeld van waar we binnen Teams extra aandacht aan moeten besteden, maar ook waar de veiligheid te wensen over liet.

Na een telefonische resume zijn we verder gegaan waar we in alle hectiek van Covid-19 en de lockdown geen aandacht voor hadden. Kortom, een zeer waardevolle dienst die Delta-N hiermee aanbiedt.

 

Emiel van Leeuwen IT Project Manager DsignMarking
Lucas Onderwijs doet Teams Scan

"Aangezien wij binnen onze organisatie al aardig op weg waren met Teams leek de Teams scan ons een goede aanvulling om hier eens met een frisse blik naar te kijken.

We hebben op een erg prettige manier samen de Teams scan doorlopen en de toelichting van de bevindingen door Delta-N was voor ons waardevol. De punten uit de scan hebben we opgepakt en samen met Delta-N werken we aan het verder verbeteren van onze omgeving."

 

Mark Mooijman Accountmanager informatiebeheer Lucas Onderwijs

Vraag hieronder jouw Scan aan en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de Scan in te plannen. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 085 - 487 52 21.

Vraag nu jouw gratis Teams Scan aan

Microsoft Teams Scan aanvragen