Microsoft reseller

Specialist voor al je zakelijke Microsoft licenties

Microsoft 365Delta-N is officieel Microsoft reseller voor bedrijven in het MKB. Je kunt bij ons terecht voor jouw Microsoft licenties, zoals Microsoft 365, Azure en Defender. We zijn gespecialiseerd in dienstverlening rondom Azure, zoals advies en het neerzetten van een Azure Landing Zone. En het neerzetten van een Moderne Werkplek op basis van  Microsoft 365, met diensten zoals implementatie, integratie, training en support.

Microsoft 365 zakelijk

Wil je als bedrijf nieuwe licenties kopen, dan word je met een veelheid aan mogelijkheden geconfronteerd. Er zijn diverse Microsoft 365 Business abonnementsvormen waar je uit kunt kiezen. Daarnaast kom je termen tegen als Open Value (Subscription) en Software Assurance. Uitzoeken wat voor jouw organisatie de beste en meest voordelige abonnement is, is een lastige en tijdrovende klus. Wij kunnen je hierbij helpen. Onze medewerkers beschikken over up-to-date kennis van zowel Microsoft 365 als de verschillende zakelijke licentievormen. Wij geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies met betrekking tot de beste licentievorm voor jouw organisatie en situatie.

Microsoft CSP Reseller: zakelijke licenties per maand

Microsoft reseller - Cloud licentiesDelta-N is Microsoft Cloud Solution Provider Program (CSP) reseller. Dit betekent dat je licenties voor de bekende Microsoft clouddiensten, zoals Microsoft 365 voor business, Microsoft Azure en Microsoft Defender bij ons op maandelijkse basis af kunt nemen. Via CSP heb je sneller de beschikking over licenties en je kunt jouw abonnement  per maand aanpassen. Een groot voordeel als jouw bedrijf in bepaalde periodes meer werknemers nodig heeft vanwege bijvoorbeeld seizoenswerk of een evenement. Doordat je maandelijks het aantal licenties kunt bijstellen, betaal je nooit teveel.

Meer dan Microsoft reseller

Delta-N is niet alleen reseller voor Microsoft 365 licenties. Als Microsoft Licentie partner kunnen wij je ook helpen met andere Microsoft licenties, zoals voor Microsoft Azure, Microsoft Defender, Visual Studio, Azure DevOps, SharePoint en Windows 11.

New Commerce Experience

In 2022 heeft Microsoft het New Commerce Experience (NCE) model ingevoerd voor alle licenties. Sinds 1 maart kunnen nieuwe licentieovereenkomsten en verlengingen alleen nog afgesloten worden binnen het NCE- Model. Binnen dit model wordt standaard een jaarcontract afgesloten. Maandelijkse facturatie blijft wel mogelijk.

Binnen het jaarcontact kan het aantal licenties nog wel opgehoogd worden, maar tussentijds naar beneden bijstellen is niet meer mogelijk. Wil je persé de flexibiliteit van maandelijkse aanpassing, dan is dat binnen het NCE-model mogelijk maar tegen een hogere prijs.

Waarom New Commerce Experience

Microsoft heeft het NCE model ingevoerd om de aankoop en het beheer van licenties te vereenvoudigen.

Voor de stijging in de commerciële prijzen verwijst Microsoft naar de vele verbeteringen die de afgelopen 10 jaar zijn doorgevoerd zonder dat daar een substantiële prijswijziging tegenover heeft gestaan. De toegenomen waarde van Microsoft 365 voor klanten ligt op 3 vlakken:

1. Communicatie en samenwerking, zoals de toevoeging en doorontwikkeling van Teams
2. beveiliging en compliance, extra beveiligingsmogelijkheden als antwoord op toegenomen cyberdreiging
3. AI en automatisering; vele AI-gedreven innovaties tbv productiviteit en samenwerking.

Licentie advies nodig?

Heb je behoefte aan meer informatie over de beschikbare licentievormen of een persoonlijk advies voor jouw situatie? Aarzel dan niet en neem contact op met onze licentie specialisten via de chat of via onderstaand formulier of 085 - 487 52 12.

Neem contact met ons op

 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

  Plan een meeting

    • LinkedIn
    • Mail
    • Telefoon
   085 – 487 52 21
   heikow@delta-n.nl
   Connect met Heiko
   invisible box
 • Blijf volledig op de hoogte