EvenementenWebinar antwoord uit je kennisbank met een AI zoekassistent

Webinar: snel antwoord van je kennisbank met een AI zoekassistent

Webinar

AI Zoekassistent - een duidelijk en betrouwbaar antwoord van je kennisbankBijna iedereen heeft inmiddels ChatGPT wel even geprobeerd. De handige assistent die op basis van openbare bronnen op praktisch iedere vraag een helder antwoord formuleert. Maar wat als de informatie waaruit het antwoord moet komen niet openbaar is. Zoals in het geval van je eigen kennisbank of specifieke documenten met betrekking tot een bepaald vakgebied? Je eigen AI zoekassistent biedt dan de oplossing.

Je kennisbank bevragen met een AI taalmodel

ChatGPT is een toepassing van een taalmodel (LLM, large language model) om op een intelligente en menselijke manier met je te communiceren.

Door een taalmodel te koppelen aan eigen data kun je een zeer krachtige oplossing creëren om informatie uit bijvoorbeeld je kennisbank te halen.

In dit webinar gaan we in op hoe je een taalmodel kunt gebruiken om het voor gebruikers eenvoudig te maken om de benodigde informatie uit je kennisbank te halen. Meld je nu aan via het formulier onderaan de pagina.

Agenda webinar

Het webinar start op donderdag 11 juli om 10:00 uur en duurt ongeveer 30 minuten. We gaan tijdens dit webinar onder andere op de volgende vragen  in:

  • Wat zijn grote taalmodellen (LLM’s) en hoe kunnen ze mijn bedrijf helpen?
  • hoe werken taalmodellen
  • Welke toepassingen hebben taalmodellen voor organisaties
  • Enkele succesvolle praktijkvoorbeelden.
  • Security en privacy aspecten

Wil je ontdekken hoe de toepassing van een AI taalmodel ervoor kan zorgen dat je eenvoudig informatie uit je kennisbank kunt halen? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier.

Aanmelden voor het webinar over je eigen AI zoekassistent