OplossingenCloud Assessment

Steeds meer organisaties maken de stap naar de Cloud. De mogelijkheden die de Cloud biedt zijn zeer divers, het is dan ook niet altijd direct duidelijk waar de kansen liggen. Enerzijds liggen deze kansen in de techniek, maar minstens net zo belangrijk zijn de kansen die de Cloud biedt voor de business. Het Cloud Assessment geeft je inzicht waar de mogelijkheden voor jouw organisatie liggen.

Cloud AssessmentCloud Assessment

Speciaal voor organisaties met interesse in Cloud, biedt Delta-N een Cloud Assessment! Een interactieve sessie waarin we kijken naar de mogelijkheden die de Cloud biedt. We gaan hierbij uit van Microsoft Azure, het publieke Cloud platform van Microsoft. Afhankelijk van jouw situatie kunnen verschillende onderwerpen behandeld worden, zoals:

• Welke voordelen heeft Azure voor de business?
• Hoe brengen we onze IT infrastructuur (gedeeltelijk) naar Azure?
• Op welke manier ondersteunt Azure het softwareontwikkelproces?
• Hoe brengen we een bestaand applicatie landschap naar Azure?

Deze interactieve sessies worden verzorgd door onze Senior Cloud Consultants. Met jouw organisatie als uitgangspunt, bepalen we gezamenlijk welke voordelen er te behalen zijn met Microsoft Azure. Op basis van demo’s en het whiteboard bepreken we verschillende Azure onderdelen en bespreken we op welke manier deze toepasbaar zijn binnen jouw organisatie. Na afloop van de workshop heb je een goed beeld van de mogelijkheden van Microsoft Azure en weet je welke vervolgstappen je kunt nemen.

FloraHolland over het Cloud Assessment

"We hebben met aantal ontwikkelaars en architecten het Azure Assessment gevolgd met Edward Bakker. Een zeer  waardevolle sessie, waarin heel veel duidelijk is geworden over de mogelijkheden die Azure allemaal kan bieden en hoe op eenvoudige wijze stappen gezet kunnen worden.
Voor een aantal FloraHolland applicaties is een mapping gemaakt, hoe dat er in de Azure omgeving uit zou kunnen zien gebruik makend van building blocks en hoe deze ook toegepast kunnen worden.
Ook veel opgestoken over hoe anders de omgeving in Azure eruit kan gaan zien, ten opzichte van het huidige client server model en welke voordelen daaraan zitten."

Martien Röling, Team leader Application development bij FloraHolland

De mogelijkheden van de Cloud benutten

Het Cloud Assessment is interessant voor organisaties die de mogelijkheden die de Cloud biedt optimaal willen benutten. Afhankelijk van de insteek van de sessie is de aanwezigheid van hoofd automatisering, vertegenwoordiger van de business, software architect, technische leads en developers zinvol. Kennis van eigen jouw eigen organisatie en applicatie landschap.

Neem voor meer informatie of om een Cloud Assessment te plannen, contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Miquel Asmus

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 20
    miquela@delta-n.nl
    Connect met Miquel
    invisible box