EvenementenDevOpsScrum Round Table

Op donderdag maart 2019 vindt de twintigste Scrum Round Table plaats. Het thema voor deze sessie wordt binnenkort bekend gemaakt. U kunt zich wel alvast aanmelden via het formulier onderaan de pagina.

Over Scrum Round Tables

Om met vakgenoten ervaringen uit te wisselen op het vlak van Scrum organiseert Delta-N vier keer per jaar een Scrum Round Table. Dit zijn interactieve sessies met ongeveer 16 deelnemers, gericht op het delen van praktijkervaringen met scrum. Iedere round table heeft een specifiek thema waarover in een interactieve setting gediscussieerd wordt. Er staat ook altijd een Scrum game rond het thema op het programma. De sessies worden begeleid door ervaren DevOps Consultants / Scrum Masters.

Kijk hier voor een terugblik op de laatste twee Round Tables over Kanban en gamification.

Vind u het leuk om actief mee te doen en kennis en ervaring in te brengen? Meld u dan aan via de button onderaan de pagina en help ons om dit tot een succesvolle sessie te maken.

Agenda

14:45 - 15:00 Ontvangst
15:00 - 15:10 Introductie
15:10 - 15:25 Game
15:25 - 16:30 Workshop
16:30 - 17:00 Discussie
17:00 - 17:30 Afsluiting

De Scrum Round Tables vinden plaats op het kantoor van Delta-N in Den Haag.

Deelnemen aan een Round Table

De Scrum Round Tables zijn bedoeld voor Scrum masters, Product Owners en ICT of development managers. Uw organisatie hoeft geen klant te zijn van Delta-N om deel te kunnen nemen aan een ronde tafel sessie en deelname is gratis en vrijblijvend. Hebt u belangstelling om deel te nemen aan één van onze ronde tafel sessies? U kunt zich hieronder aanmelden. Hebt u vragen, dan kunt u ook bellen op 085 - 487 52 00.

Terugblik eerdere Round Tables

Kijk hier voor een terugblik en/of de slides van onze eerdere Scrum Round Table sessies.

Aanmelden

Inschrijving evenement

Inschrijfformulier