EvenementenDevOpsScrum Round Table

Op donderdag 6 december vindt voor de negentiende keer een Scrum Round Table plaats. Het thema voor deze sessie is 'gamification'. Gezamenlijk gaan we proberen een goede basis voor een game te creëren die meegenomen kan worden naar de eigen organisatie.

Tijdens Scrum Round Tables gaan we met de deelnemers in discussie over een thema. Dit doen we aan de hand van een klein stukje achtergrond en een Scrum game gevolgd door discussie. We sluiten af met een borrel.

Vind je het leuk om actief mee te doen en kennis en ervaring in te brengen? Meld je dan aan via de button onderaan de pagina en help ons om dit tot een succesvolle sessie te maken.

Over Scrum Round Tables

Om met vakgenoten ervaringen uit te wisselen op het vlak van Scrum organiseert Delta-N vier keer per jaar een Scrum Round Table. Dit zijn interactieve sessies met ongeveer 16 deelnemers, gericht op het delen van praktijkervaringen met scrum. Iedere round table heeft een specifiek thema waarover in een interactieve setting gediscussieerd wordt. Er staat ook altijd een Scrum game rond het thema op het programma. De sessies worden begeleid door ervaren DevOps Consultants / Scrum Masters.

Agenda

14:45 - 15:00 Ontvangst
15:00 - 15:10 Introductie van thema
15:10 - 16:10 Scrum game rondom thema
16:10 - 16:50 Discussie
16:50 - 17:00 Retrospective
17:00 - 17:30 Afsluiting

De Scrum Round Tables vinden plaats op het kantoor van Delta-N in Den Haag.

Deelnemen aan een Round Table

De Scrum Round Tables zijn bedoeld voor Scrum masters, Product Owners en ICT of development managers. Uw organisatie hoeft geen klant te zijn van Delta-N om deel te kunnen nemen aan een ronde tafel sessie en deelname is gratis en vrijblijvend. Hebt u belangstelling om deel te nemen aan één van onze ronde tafel sessies? U kunt zich hieronder aanmelden. Hebt u vragen, dan kunt u ook bellen op 085 - 487 52 00.

Terugblik eerdere Round Tables

Kijk hier voor een terugblik en/of de slides van onze eerdere Scrum Round Table sessies.

Aanmelden

Inschrijving evenement

Inschrijfformulier