EvenementenDevelopmentScrum Round Table

Poll Scrum Round TableOp donderdag 14 maart 2019 vindt de twintigste Scrum Round Table plaats. Om het thema te bepalen hebben we deelnemers aan eerdere sessies gevraagd welk onderwerp uit de eerdere 19 Round Tables ze nog een keer terug zouden willen zien. Een meerderheid heeft gekozen voor ‘Effectieve Retrospectives’. Hebt u ideeën over hoe retrospectives effectiever te maken zijn? Of wilt u leren hoe u dat doet? schrijf u dan in voor deze interactieve round table sessie.

Effectieve retrospectives

De retrospective is een belangrijk element binnen Scrum. Het brengt in beeld wat er goed en fout ging, zodat je als team kunt verbeteren. Wat zijn de ervaringen met de retrospective in de praktijk en welke tips zijn er om een retrospective effectief te laten verlopen.

Tijdens het eerste deel van de Round Table doen we een retrospective oefening.  Het tweede deel is gericht op discussie en het uitwisselen van ervaringen. Hoe we hier in de praktijk mee omgaan en welke uitdagingen komen kijken bij het houden van een zinvolle en effectieve retrospective.
Ter afsluiting van het formele deel houden we uiteraard een retrospective, waarna we de middag onder genot van een hapje en drankje informeel afsluiten.

Agenda

14:45 - 15:00 Ontvangst
15:00 - 15:10 Introductie
15:10 - 16:25 Retrospective game
16:30 - 17:00 Discussie
17:00 - 17:30 Afsluiting

De Scrum Round Tables vinden plaats op het kantoor van Delta-N in Den Haag.

Over Scrum Round Tables

Om met vakgenoten ervaringen uit te wisselen op het vlak van Scrum organiseert Delta-N vier keer per jaar een Scrum Round Table. De data voor de andere sessies zijn 13 juni, 19 september en 12 december. Wilt u zich al voor één of meerdere van deze sessies aanmelden, dan kunt u dat aangeven in het opmerkingenveld van het formulier.

Vind u het leuk om actief mee te doen en kennis en ervaring in te brengen? Meld u dan aan via het formulier onderaan de pagina.

Kijk hier voor een terugblik en/of de slides van onze eerdere Scrum Round Table sessies.

Aanmelden

Inschrijving evenement