EvenementenDevOpsScrum Round Table

Scrum op afstandNa 22 succesvolle Scrum Round Tables is het momenteel even niet meer mogelijk live sessies te organiseren. Daarom organiseren we op donderdag 10 december een digitale editie van de Scrum Round Table.

Corona heeft de afgelopen maanden een flinke impact gehad op de wijze waarop we allemaal werken. Zeker ook voor scrum teams is de impact groot, omdat alle werkzaamheden en events ineens (deels) op afstand plaatsvinden. Voor het ene Scrum team is dit een grotere verandering dan voor de andere. Maar wat is er precies veranderd. Wat werkt wel/ niet in de huidige situatie. Wat bepaalt of het wel/niet werkt. En welke hulpmiddelen kun je inzetten om scrum op afstand makkelijker, effectiever of leuker te maken.

Tijdens deze digitale Scrum Round Table gaan we het hebben over de nieuwe situatie. De basis van deze sessie is het uitwisselen van ervaringen en van elkaar leren.

Normaal gesproken maakt een scrum game onderdeel uit van het programma. Wij denken echter dat we dit keer meer dan voldoende gespreksstof hebben om de hele sessie te vullen. We zijn tenslotte allemaal ervaringsdeskundigen.

Heb je toch een goed idee voor een game? Dan horen wij het graag, zodat we die toe kunnen voegen of voor een volgende (digitale) sessie kunnen gebruiken.

Agenda

15:00 - 15:10 Opening en introductie thema
15:10 - 16:10 Uitwisselen ervaringen en discussie
16:10 - 16:15 Afronding

Voor deze digitale Scrum Round Table wordt gebruik gemaakt van Microsoft Teams. Als u zich aanmeld voor deze gratis sessie, ontvangt u een deelnamelink.

Over Scrum Round Tables

Om met vakgenoten ervaringen uit te wisselen op het vlak van Scrum organiseert Delta-N vier keer per jaar een Scrum Round Table.

Vind u het leuk om actief mee te doen en kennis en ervaring in te brengen? Meld u dan aan via het formulier onderaan de pagina.

Kijk hier voor een terugblik en/of de slides van onze eerdere Scrum Round Table sessies.

Aanmelden

inschrijving evenement