Hoe ga je zorgeloos op vakantie?

Ga jij binnenkort op vakantie? Doorloop onze checklist voor jouw slimme apparaten om kwetsbaarheid voor cybercriminaliteit te voorkomen.

Security Health Check

Een periodieke security health check is onmisbaar voor het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van jouw IT-omgeving.

Security Volwassenheidsscan

De Security Volwassenheidsscan geeft je snel inzicht in de staat van het informatiebeveiligingsbeheer van jouw organisatie.

Security Consultant

Als Security Consultant bij Delta-N speel je een cruciale rol bij het beschermen van organisaties tegen digitale bedreigingen en het waarborgen van hun informatieveiligheid.

Security Awareness Program

Security awareness is cruciaal om je te wapenen tegen cybercrime. Medewerkers moeten zich bewust zijn van dreigingen en weten hoe veilig te handelen.

Cybersecurity Simulatie

De manier om je voor te bereiden op een cyberaanval is het uitvoeren van een Cybersecurity simulatie, zoals onze Tabletop Oefening.

Microsoft Security NL meetup

Verbreed je kennis in Microsoft’s Security technologie tijdens de meetup op 17 december 2024, gehost bij Delta-N. Meld je aan en doe mee!

Het RKD werkt op wolken

Het resultaat is dat het RKD nu op een moderne manier werkt en grotendeels verlost is van de zorgen om het beheer en de beveiliging van de IT omgeving.

Azure Key Vault

Azure Key Vault kan op meerdere manieren worden geïmplementeerd voor .NET-applicaties. In dit blog gaan we in op de scenario’s en verschillen.

CISO as a Service

CISO as a Service is dé oplossing als je je bedrijfsinformatie adequaat wil beschermen, maar een eigen CISO niet haalbaar is.

Microsoft Defender voor Bedrijven

Microsoft Defender voor Bedrijven is een oplossing voor eindpuntbeveiliging die bedrijven tot 300 werknemers beschermt tegen cyberdreigingen,

Analyse informatieveiligheid

De toename van cybercrime is reden genoeg om de dreiging serieus te nemen en van informatieveiligheid een topprioriteit te maken. Maar hoe start je?