Afstudeerder/Stagiair(e) DevOps

Zoek jij een leuke en uitdagende afstudeerplek waar je serieus wordt genomen en daadwerkelijk een bijdrage kan leveren aan het DevOps team? Wil je daarnaast alles leren over Continuous Delivery, Azure, Scrum …

Support Engineer(s)

Ter uitbreiding van onze supportdesk zoeken wij meerdere support engineers die zich graag verder ontwikkelen op Microsoft Cloud en Office 365 gebied. Ben jij dat? Lees dan gauw verder.

Stagiair Online Marketing

Ben jij de student Marketing op zoek naar een meeloopstage Online Marketing? Weet jij als geen ander op creatieve wijze de boodschap van Delta-N naar de buitenwereld te brengen? Dan zoeken wij …

Office 365 Consultant

Kent Office 365 voor jou geen geheimen? Maak deel uit van ons Cloud Solutions team en werk mee aan uitdagende projecten rondom Microsoft Cloud oplossingen.

IT dienstverlening

Met onze dienstverlening zoals implementatie, adoptie en integratie, zorgt ervoor dat u de mogelijkheden van uw ICT systemen optimaal kunt benutten.

Werken bij

Wil jij werken bij een organisatie die voorop loopt? Met een focus op Cloud en waar veel waarde wordt gehecht aan samenwerken en het delen van kennis?

DevOps Engineer

Als DevOps engineer ga je als onderdeel van ons team van DevOps Consultants en DevOps engineers onze klanten helpen sneller en kwalitatief betere software te ontwikkelen.

Software Developer

Software Developer gezocht vanwege uitbreiding van ons succesvolle Development team. Ben jij bekend met ASP.NET (MVC & Web API), C#? Solliciteer dan direct!

Microsoft Azure

Delta-N heeft ervaring met de ontwikkeling, implementatie en hosting van applicaties en infrastructuur op Microsoft Azure.

Experts Live

Het grootste Microsoft IT community event van de Benelux vindt dit jaar plaats op 6 juni in Den Bosch. Ben jij erbij?

Kennissessie Bots en DevOps

Delta-N heeft bij de Haagsche Hogeschool een kennissessie verzorgd over DevOps en Chatbots. De sessie werd bijgewoond door studenten die het blok DevOps volgen, aangevuld met enkele internationale studenten die een minor …

Applicatie ontwikkeling

De toenemende digitalisering en het groeiend aantal online klantinteracties, zorgt dat applicaties en web-portalen van strategische waarde zijn voor bedrijven.