Van Vuforia naar de HoloLens

Vuforia is een krachtige development kit voor 3D-objectherkenning. In combinatie met de HoloLens biedt dit de mogelijkheid om werkzaamheden te “oefenen” in een virtuele omgeving.

Experts Live

Het grootste Microsoft IT community event van de Benelux vindt dit jaar plaats op 6 juni in Den Bosch. Ben jij erbij?

DevOps Round Table

Op dinsdag 18 juni organiseren we weer een DevOps Round Table. Dit keer is het thema: “Cross-functional teams in DevOps: why & how?”

Afstudeerder/Stagiair(e) DevOps

Zoek jij een leuke en uitdagende afstudeerplek waar je serieus wordt genomen en daadwerkelijk een bijdrage kan leveren aan het DevOps team? Wil je daarnaast alles leren over Continuous Delivery, Azure, Scrum …

Support Engineer(s)

Ter uitbreiding van onze supportdesk zoeken wij meerdere support engineers die zich graag verder ontwikkelen op Microsoft Cloud en Office 365 gebied. Ben jij dat? Lees dan gauw verder.

Stagiair Online Marketing

Ben jij de student Marketing op zoek naar een meeloopstage Online Marketing? Weet jij als geen ander op creatieve wijze de boodschap van Delta-N naar de buitenwereld te brengen? Dan zoeken wij …

Office 365 Consultant

Kent Office 365 voor jou geen geheimen? Maak deel uit van ons Cloud Solutions team en werk mee aan uitdagende projecten rondom Microsoft Cloud oplossingen.

Software Developer

Software Developer gezocht vanwege uitbreiding van ons succesvolle Development team. Ben jij bekend met ASP.NET (MVC & Web API), C#? Solliciteer dan direct!

DevOps Engineer

Als DevOps engineer ga je als onderdeel van ons team van DevOps Consultants en DevOps engineers onze klanten helpen sneller en kwalitatief betere software te ontwikkelen.

Kennissessie Bots en DevOps

Delta-N heeft bij de Haagsche Hogeschool een kennissessie verzorgd over DevOps en Chatbots. De sessie werd bijgewoond door studenten die het blok DevOps volgen, aangevuld met enkele internationale studenten die een minor …

Microsoft Azure

Delta-N heeft ervaring met de ontwikkeling, implementatie en hosting van applicaties en infrastructuur op Microsoft Azure.

Cloud

Cloud computing stelt organisaties in staat om te voorzien in de behoeften aan meer flexibiliteit, snelheid en kostenbesparing.

Contact

Hebt u vragen of wilt u eens met Delta-N kennismaken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 085 – 487 52 00 of vul het contactformulier in

Applicatie ontwikkeling

De toenemende digitalisering en het groeiend aantal online klantinteracties, zorgt dat applicaties en web-portalen van strategische waarde zijn voor bedrijven.

ICT Detachering

Behoefte aan specifieke kennis of tijdelijk extra capaciteit voor uw ICT-project? Wij zijn de specialist op het gebied van ICT detachering van Microsoft professionals.

ICT Support

Delta-N ICT Support levert ondersteuning op de Cloud-diensten van Microsoft, zoals Microsoft 365, Office 365, SharePoint, Teams, Windows 10 en Exchange.

IT dienstverlening

Met onze dienstverlening zoals implementatie, adoptie en integratie, zorgt ervoor dat u de mogelijkheden van uw ICT systemen optimaal kunt benutten.

Microsoft Partner

Microsoft partner Delta-N is gespecialiseerd in het leveren van flexibele en doordachte IT-oplossingen op basis van Microsoft Cloud-technologie.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de Modern Development en/of Modern Business nieuwsbrief en blijf op de hoogte van belangrijk nieuws en ontwikkelingen.

Over ons

Delta-N realiseert al sinds 1999 flexibele en doordachte IT-oplossingen voor klanten op basis van Microsoft-technologie.

Werken bij

Wil jij werken bij een organisatie die voorop loopt? Met een focus op Cloud en waar veel waarde wordt gehecht aan samenwerken en het delen van kennis?