Afstudeerder/Stagiair(e) DevOps

Zoek jij een leuke en uitdagende afstudeerplek waar je serieus wordt genomen en daadwerkelijk een bijdrage kan leveren aan het DevOps team? Wil je daarnaast alles leren over Continuous Delivery, Azure, Scrum …

Support Engineer(s)

Ter uitbreiding van onze supportdesk zoeken wij meerdere support engineers die zich graag verder ontwikkelen op Microsoft Cloud en Office 365 gebied. Ben jij dat? Lees dan gauw verder.

Stagiair Online Marketing

Ben jij de student Marketing op zoek naar een meeloopstage Online Marketing? Weet jij als geen ander op creatieve wijze de boodschap van Delta-N naar de buitenwereld te brengen? Dan zoeken wij …

Cloud Consultant

Beschik jij ook over ‘Doekracht’? Als onderdeel van ons succesvolle Cloud Solutions team werk je samen aan uitdagende projecten rondom Microsoft Cloud oplossingen.

IT dienstverlening

Om de mogelijkheden van ICT systemen te benutten is het belangrijk deze op de juist manier te implementeren, gebruikers te trainen en toegang te hebben tot de benodigde expertise. Delta-N  biedt een …

DevOps Engineer

Als DevOps engineer ga je als onderdeel van ons team van DevOps Consultants en DevOps engineers onze klanten helpen sneller en kwalitatief betere software te ontwikkelen.

C# Developer

C# Developer gezocht vanwege uitbreiding van ons succesvolle Development team. Ben jij bekend met ASP.NET (MVC & Web API), C#? Solliciteer dan direct!

Microsoft Azure

Delta-N heeft ervaring met de ontwikkeling, implementatie en hosting van applicaties en infrastructuur op Microsoft Azure.

Kennissessie Bots en DevOps

Delta-N heeft bij de Haagsche Hogeschool een kennissessie verzorgd over DevOps en Chatbots. De sessie werd bijgewoond door studenten die het blok DevOps volgen, aangevuld met enkele internationale studenten die een minor …

Applicatie ontwikkeling

De toenemende digitalisering en het groeiend aantal online klantinteracties, zorgt dat applicaties en web-portalen van strategische waarde zijn voor bedrijven.