TechnologieVisual Studio Team Services

Visual Studio Team Services (Inmiddels Azure DevOps) is de cloudoplossing van Microsoft voor Application Lifecycle Management (ALM). Kort gezegd is het een Team Foundation Server in de cloud. Visual Studio Team Services stelt u in staat om uw volledige ontwikkelstraat naar de cloud te brengen. Zonder dat u ook maar één server hoeft te installeren of configureren kunt u binnen enkele minuten al aan de slag met Visual Studio Team Services. Naast de krachtige features, zoals versiebeheer, het plannen en traceren van projecten en het samenwerken met teamleden, kunt u uw ontwikkelomgeving altijd en overal benaderen. Visual Studio Team Services helpt u om de ontwikkeling van software te versnellen en betere software te leveren.

VSTS toolbox

Visual Studio Team Services: ontwikkelen in de Cloud

Met VSTS beschikt u over een end-to-end-cloudoplossing voor ALM, voor alles van code versiebeheer (inclusief package management; NuGet, Maven etc.), work item management, uitgebreide rapportage & dashboard mogelijkheden, automated build en release management en test management. VSTS is geïntegreerd met Microsoft Azure, waardoor u uw direct software kan uitrollen naar de cloud.

VSTS is ideaal voor startende ondernemingen die snel up and running willen zijn, maar ook voor bedrijven die geen omkijk willen hebben naar hun on-premise Team Foundation Server. VSTS biedt zowel Git als Team Foundation Version Control als mogelijkheden voor code versiebeheer. Dit, tezamen met de beschikbaarheid via internet, maakt VSTS een ideaal platform voor hybride (on-site en off-site) en cross platform (Microsoft en Non-Microsoft) ontwikkeling.

Websites of cloudservices kunt u automatisch deployen naar Microsoft Azure als onderdeel van uw build en releasemanagement proces. Door de mogelijkheden die VSTS biedt op het gebied van continuous integration, continuous delivery en continuous deployment worden bugs en kwaliteitsproblemen eerder gevonden en heeft u voortdurend inzicht in de status van uw deployments.

Met VSTS heeft u beschikking over de bronnen om de prestaties van uw toepassingen onder zware belasting te testen in de cloud. U hoeft geen servers beschikbaar te stellen en te configureren en betaalt alleen voor wat u gebruikt. Ook wanneer u (tijdelijk) uw build straat wilt uitbreiden met extra resources biedt VSTS de mogelijkheden hiervoor. U kunt er ook voor kiezen deze cloud resources te koppelen aan uw on-premise Team Foundation Server.

Voordelen van Visual Studio Team Services

Ontwikkelen in de Cloud met Visual Studio Team Services biedt vele voordelen. Hieronder hebben we er 10 op een rij gezet.

 1. Binnen 10 minuten gereed voor gebruik
 2. Tot 5 gebruikers is het gebruik gratis (met uitzondering van load testing)
 3. Eigen subdomein (mijnbedrijf.visualstudio.com)
 4. Geen zorgen: backups, uptime en onderhoud wordt door Microsoft geregeld
 5. Altijd de laatste versie van de software beschikbaar
 6. Integratie met vele ontwikkeltools zoals Visual Studio, Eclipse en IntelliJ
 7. Integratie met GitHub, Kubernetes, Docker en vele anderen
 8. Eenvoudig toegang geven aan externen
 9. Load Testing vanuit de cloud, dus geen eigen agents nodig
 10. Deployen naar elk platform en technologie zoals Windows, iOS, Android, Linux, Azure, Amazon AWS en vele anderen.
VSTS Migratie

VSTS Migratie

Microsoft heeft een oplossing ontwikkeld om soepel te migreren van een lokale TFS omgeving naar Visual Studio Team Services (VSTS) in de cloud. Delta-N heeft deze migratie methode al meerdere malen uitgevoerd bij klanten en kan hierin als Microsoft DevOps Gold partner goed begeleiden. Deze nieuwe methode maakt een volledige migratie van alle gegevens mogelijk, dus inclusief volledige historie. Lees meer over VSTS Migratie.

Starten met VSTS

Meer weten over de mogelijkheden van VSTS, het koppelen aan Visual Studio en andere ontwikkelplatformen en tools of hulp nodig bij het aanmaken van uw eigen omgeving? Of wilt u een hands-on instructie om u op weg te helpen? Liever een on-premise Team Foundation Server? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of op 085 - 487 52 00.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Miquel Asmus

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 20
    miquela@delta-n.nl
    Connect met Miquel
    invisible box