TechnologieVisual Studio Team Services

Visual Studio Team Services (Inmiddels Azure DevOps) is de cloudoplossing van Microsoft voor Application Lifecycle Management (ALM). Kort gezegd is het een Team Foundation Server in de cloud. Visual Studio Team Services stelt je in staat om uw volledige ontwikkelstraat naar de cloud te brengen. Zonder dat je ook maar één server hoeft te installeren of configureren kun je binnen enkele minuten al aan de slag met Visual Studio Team Services. Naast de krachtige features, zoals versiebeheer, het plannen en traceren van projecten en het samenwerken met teamleden, kun je jouw ontwikkelomgeving altijd en overal benaderen. Visual Studio Team Services helpt je om de ontwikkeling van software te versnellen en betere software te leveren.

VSTS toolbox

Visual Studio Team Services: ontwikkelen in de Cloud

Met VSTS beschik je over een end-to-end-cloudoplossing voor ALM, voor alles van code versiebeheer (inclusief package management; NuGet, Maven etc.), work item management, uitgebreide rapportage & dashboard mogelijkheden, automated build en release management en test management. VSTS is geïntegreerd met Microsoft Azure, waardoor je jouw direct software kan uitrollen naar de cloud.

VSTS is ideaal voor startende ondernemingen die snel up and running willen zijn, maar ook voor bedrijven die geen omkijk willen hebben naar hun on-premise Team Foundation Server. VSTS biedt zowel Git als Team Foundation Version Control als mogelijkheden voor code versiebeheer. Dit, tezamen met de beschikbaarheid via internet, maakt VSTS een ideaal platform voor hybride (on-site en off-site) en cross platform (Microsoft en Non-Microsoft) ontwikkeling.

Websites of cloudservices kun je automatisch deployen naar Microsoft Azure als onderdeel van jouw build en releasemanagement proces. Door de mogelijkheden die VSTS biedt op het gebied van continuous integration, continuous delivery en continuous deployment worden bugs en kwaliteitsproblemen eerder gevonden en heb je voortdurend inzicht in de status van jouw deployments.

Met VSTS heb je beschikking over de bronnen om de prestaties van jouw toepassingen onder zware belasting te testen in de cloud. Je hoeft geen servers beschikbaar te stellen en te configureren en betaalt alleen voor wat je gebruikt. Ook wanneer je (tijdelijk) jouw build straat wilt uitbreiden met extra resources biedt VSTS de mogelijkheden hiervoor. Je kunt er ook voor kiezen deze cloud resources te koppelen aan uw on-premise Team Foundation Server.

Voordelen van Visual Studio Team Services

Ontwikkelen in de Cloud met Visual Studio Team Services biedt vele voordelen. Hieronder hebben we er 10 op een rij gezet.

 1. Binnen 10 minuten gereed voor gebruik
 2. Tot 5 gebruikers is het gebruik gratis (met uitzondering van load testing)
 3. Eigen subdomein (mijnbedrijf.visualstudio.com)
 4. Geen zorgen: backups, uptime en onderhoud wordt door Microsoft geregeld
 5. Altijd de laatste versie van de software beschikbaar
 6. Integratie met vele ontwikkeltools zoals Visual Studio, Eclipse en IntelliJ
 7. Integratie met GitHub, Kubernetes, Docker en vele anderen
 8. Eenvoudig toegang geven aan externen
 9. Load Testing vanuit de cloud, dus geen eigen agents nodig
 10. Deployen naar elk platform en technologie zoals Windows, iOS, Android, Linux, Azure, Amazon AWS en vele anderen.
VSTS Migratie

VSTS Migratie

Microsoft heeft een oplossing ontwikkeld om soepel te migreren van een lokale TFS omgeving naar Visual Studio Team Services (VSTS) in de cloud. Delta-N heeft deze migratie methode al meerdere malen uitgevoerd bij klanten en kan hierin als Microsoft DevOps Gold partner goed begeleiden. Deze nieuwe methode maakt een volledige migratie van alle gegevens mogelijk, dus inclusief volledige historie. Lees meer over VSTS Migratie.

Starten met VSTS

Meer weten over de mogelijkheden van VSTS, het koppelen aan Visual Studio en andere ontwikkelplatformen en tools of hulp nodig bij het aanmaken van jouw eigen omgeving? Of wil je een hands-on instructie om je op weg te helpen? Liever een on-premise Team Foundation Server? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of op 085 - 487 52 00.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Delta-N Sales

  Neem contact met ons op
   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 10
    cloud@delta-n.nl
    Volg ons!
    invisible box