TechnologieTeam Foundation Server

Team Foundation Server (inmiddels Azure DevOps Server) is het samenwerkingsplatform dat de basis vormt van de Microsoft’s Application Lifecycle Management (ALM) oplossing

Naast een goed agile proces is een goede ondersteuning vanuit de tools essentieel om succes te behalen. Het maken van een vertaling vanuit het proces naar de implementatie van de tools speelt hierbij een sleutelrol. Als Microsoft DevOps Gold partner maakt Delta-N gebruik van de Microsoft Visual Studio suite. Delta-N kan voor jou de volledige implementatie verzorgen: van licenties en installatie & configuratie tot het implementeren van eventuele specifieke maatwerk oplossingen & integraties. En natuurlijk een migratie vanuit jouw huidige tools.

Team Foundation Server (TFS)

Team Foundaton ServerTeam Foundation Server (inmiddels Azure DevOps Server) is het samenwerkingsplatform dat de basis vormt van de Microsoft’s Application Lifecycle Management (ALM) oplossing met state-of-the-art code versiebeheer (inclusief package management (NuGet, Maven etc.)), work item management, uitgebreide rapportage & dashboard mogelijkheden, automated build en release management en test management. Door verregaande integratie met ontwikkeltools zoals Visual Studio helpt TFS organisaties effectiever te communiceren en samen te werken in het proces van ontwerpen, bouwen (continuous integration), testen en uitrollen (continuous delivery) van software - wat uiteindelijk leidt tot verhoogde productiviteit en team output, verbeterde kwaliteit en meer inzicht in de application lifecycle.

Visual Studio Team Services

Visual Studio Team Services (VSTS)

Visual Studio Team Services (inmiddels Azure DevOps) is de cloudoplossing van Microsoft voor Application Lifecycle Management (ALM). Kort gezegd, TFS in de cloud. Visual Studio Team Services (VSTS) stelt je in staat om jouw volledige ontwikkelstraat naar de cloud te brengen. Met VSTS heb je binnen 10 minuten een gebruiksklare omgeving, en hoef je je geen zorgen te maken over back-ups, updates, connectiviteit & onderhoud van servers. Naast de krachtige features kun je jouw VSTS altijd en overal benaderen.

Azure DevOps Migratie

Microsoft heeft een oplossing ontwikkeld om soepel te migreren van een lokale TFS omgeving naar de Cloud ( Visual Studio Team Services / Azure DevOps). Delta-N heeft deze migratie methode al vele malen uitgevoerd bij klanten en kan hierin als Microsoft DevOps Gold partner goed begeleiden. Deze nieuwe methode maakt een volledige migratie van alle gegevens mogelijk, dus inclusief volledige historie. Lees meer over Azure DevOps Migratie.

TFS en VSTS

TFS/Azure DevOps on-premise upgrade

TFS on-premise upgradeSoms zijn er goede redenen om de stap naar de cloud (nog niet) te maken. In dat geval is het wel belangrijk om met een actuele versie van Azure DevOps te werken. In nieuwere versies zijn meer functionaliteiten beschikbaar om sneller en betrouwbaardere software te ontwikkelen. Daarnaast stop de ondersteuning van Microsoft op een gegeven moment. Afhankelijk van welke versie er aanwezig is, en welke versie er gewenst is, ziet een upgrade traject er anders uit. Delta-N kan deze upgrade in een afgebakend traject realiseren.

Wil je meer weten over Team Foundation Server of Azure DevOps, de aanschaf van licenties of heb je ondersteuning nodig bij een upgrade of migratie? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of op 085 - 487 52 00.

Contact

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Pascal Kruijmel

  Account Manager

  Plan een meeting

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 22
    pascalk@delta-n.nl
    Connect met Pascal
    invisible box