SharePoint Online

SharePoint Online

SharePoint Online is de online variant van SharePoint. In plaats van dat uw SharePoint omgeving lokaal geinstalleerd is, maakt u gebruik van SharePoint vanuit de Cloud. De grote voordelen van SharePoint Online zijn dat deze omgeving snel op te zetten is, omdat er geen installatie nodig is en dat de omgeving snel en eenvoudig op te schalen is.  Delta-N kan u helpen bij de implementatie van SharePoint Online of de realisatie van een gehoste SharePoint omgeving in een gedeelde of in uw eigen private cloud.

Office 365 SharePoint Online

Office 365 is een op cloud gebaseerde dienst die wordt gehost door Microsoft. Met Office 365 heeft u vanaf elke locatie toegang tot e-mail, agenda’s, Office Web Apps, bestanden en webvergaderingen. SharePoint online maakt onderdeel uit van Office 365. Het grote voordeel van deze omgeving, is dat de omgeving snel op te zetten is doordat er geen installatie nodig is en dat de omgeving snel en eenvoudig op te schalen is. Delta-N verzorgt voor u de implementatie van Office 365 en de migratie ernaartoe.
Kijk hier voor meer informatie over Office 365.

Meer informatie

Vraag meer informatie aanWilt u samenwerken in de Cloud en wilt u meer informatie over de mogelijkheden van SharePoint Online? Of vraagt u zich af of u niet beter uw eigen SharePoint kunt laten hosten? Vraag dan meer informatie aan via de button hiernaast of neem contact met ons op via 085 - 487 52 00.

Kijk hier voor meer informatie over de SharePoint Online implementatie bij Endenburg.