Scaled Professional Scrum™ Training

Scaled Professional Scrum™ Training

Training: Scaled Professional Scrum® Training (SPS)
Locatie: Kantoor Delta-N, Den Haag (route)
Duur: 2 dagen (9:00 - 17:00 uur)
Kosten: Kijk voor actuele data en prijzen op de website van Agilix.
Doelgroep: Development managers, team leads en andere betrokkenen bij schalen Scrum
Benodigde voorkennis: algemene kennis van Scrum en project management
Datum: zie onder
Deelnemers: minimaal 8 - maximaal 16 deelnemers

Scaled Professional Scrum™ Training

Tijdens de Scaled Professional Scrum™ (SPS) Workshop wordt getoond hoe je een groot agile project opzet qua structuur,  mensen en beheer. In deze 2-daagse workshop organiseer en simuleer je een scaled software project om te ervaren welke infrastructuur, tools en praktijken nodig zijn voor succes. Na het volgen van deze training weet je hoe je Scrum kunt schalen om de waarde van jouw software-ontwikkeling te maximaliseren.

Tijdens deze training maak je kennis met het Nexus framework. Je doorloopt de vorming en het beheer van een Nexus , de kerneenheid om Scrumteams met elkaar te verbinden. Deze ervaring helpt je te begrijpen welke technieken , filosofieën en uitdagingen Ken Schwaber, Jeff Sutherland en Scrum.org hebben geleerd tijdens hun jarenlange ervaring met het vormen en coachen van scaled scrum projecten.

Certified Scrum training van Scrum.org

De Scaled Professional Scrum™ Training is een officiële certified Scrum training van scrum.org en wordt aangeboden in samenwerking met AgiliX. De training wordt verzorgd door Cesario Ramos, de eerste Professional Scrum Trainer in Nederland. Alle deelnemers die de gehele Scaled Professional Scrum workshop voltooien ontvangen een wachtwoord waarmee zij het Scaled Professional Scrum assessment (SPS). kunnen doen.

Aanmelden

Omschrijving Training

Scaled Professional Scrum® Training

Data

t.b.d.

Vroegboekkorting tot

Locatie

Trainer

Status

Neem voor trainingsdata contact met ons op via 085 - 487 52 00.

Andere Professional Scrum Trainingen

Wij verzorgen ook de andere officiële Scrum Trainingen van Scrum.org. Click op onderstaande logo's voor meer informatie.

Blijf volledig op de hoogte