ReferentiesDevOpsISAH – ondersteuning bij uitrol Scrum

ISAH - ondersteuning bij uitrol Scrum

ISAH TOPdesk - Azure DevOps koppeling

Als onderdeel van een groot veranderingstraject waarbij diverse tools zijn vervangen door Team Foundation Server, is ook Scrum uitgerold als ontwikkelmethodiek. Hiervoor is een Scrum coach van Delta-N ingeschakeld. De ontwikkelteams en management zijn ondersteund en de eerste sprints zijn nadrukkelijk begeleid.

Jos van Baal, Manager Product Development: "De implementatie van TFS en Scrum heeft onze organisatie op zijn kop gezet. De impact was groot maar uiteindelijk heeft het geleid tot de verandering die we van te voren hadden gehoopt. In een veranderingstraject heb je altijd te maken met sceptici maar na een half jaar is iedereen overtuigd van de toegevoegde waarde van deze verandering."

Isah ontwikkelt standaard ERP software voor het MKB en zijn is marktleider op dit gebied bij klantorder gestuurde bedrijven. Isah ontwikkelt haar software van oudsher op het Microsoft platform.

Delta-N heeft bij ISAH ook ondersteund bij de installatie en inrichting van TFS 2012 en een koppeling tussen TFS en TopDesk gerealiseerd.

Project: Implementatie Scrum
Organisatie: ISAH
Branche: ICT
Producten/diensten: Scrum