OplossingenDevOpsValue Stream Mapping Sessie

Value Stream MappingHeeft u wel eens het idee dat werkzaamheden sneller zouden moeten kunnen? Dat er teveel zaken opnieuw moeten? Of dat er stappen op elkaar moeten wachten? In dat geval kan Value Stream Mapping uitkomst bieden. Tijdens een Value Stream Mapping Sessie wordt inzichtelijk gemaakt welke knelpunten er in een proces zitten en waar die zich bevinden. Door het identificeren van “waste” en andere vertragingen is het daarna eenvoudiger om de grootste knelpunten aan te pakken en het proces als geheel te versnellen.

Wat is Value Stream Mapping?

Tijdens een Value Stream Mapping sessie maken we de knelpunten inzichtelijk door het proces visueel te maken. Tijdens zo’n sessie brengen we met de agile coaches en andere betrokken het gehele proces in kaart. Van idee tot uitvoering en inclusief doorlooptijden, wachttijden en het aantal keer dat iets opnieuw moet gebeuren. De uitkomst is een duidelijk overzicht van waar de grootste knelpunten zitten en waar een zo groot mogelijke versnelling te realiseren is.

Een Value Steam Mapping Sessie plannen

Wij kunnen u helpen een Value Stream Mapping sessie op te zetten. Zo'n sessie duurt één dag en wordt begeleid door twee consultants. Van u verwachten we een afgebakend proces. Bij voorkeur een proces over meerdere teams/afdelingen. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen die een aandeel in het proces heeft aanwezig is.

Aan het eind van de dag hebt u een duidelijk beeld van het proces en een goed inzicht in de belangrijkste knelpunten. Tevens ontvangt u concrete suggesties om de grootste knelpunten op te lossen.

Wilt u een Value Stream Mapping Sessie plannen of hebt u vragen. Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Miquel Asmus

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 20
    miquela@delta-n.nl
    Connect met Miquel
    invisible box