OplossingenScribe Insight en Online

SCRIBE CERTIFIED PARTNER

Het koppelen en integreren van systemen wordt steeds belangrijker. Systemen die naast elkaar bestaan, maar geen data uitwisselen zorgen voor veel extra werk en een grote kans op fouten. Als Dynamics specialist heeft Delta-N veel ervaring met de integratie van systemen. Voor de realisatie van koppelingen maakt Delta-N gebruik van de specifieke integratie software van Scribe. Met behulp hiervan kunnen applicaties op eenvoudige en snelle wijze met elkaar worden verbonden.

Scribe Certified Partner

Delta-N is Scribe Certified Partner. Onze consultants zijn door opgeleid om op de juiste wijze gebruik te maken van Scribesoft om applicaties met elkaar te verbinden. Voor u de garantie dat u met een kundige partner te maken hebt.

Over Scribe

"Scribe is an established global provider of solutions that easily bring customer data anywhere it's needed, whether your systems are cloud-based, on-premise, or a mix of both. Scribe's products help their 12,000 customers and 1,000 partners use customer data to increase revenue, provide superior service and create business value faster."

Kijk voor meer informatie over Scribe op http://www.scribesoft.com/.

Wilt u meer informatie over het koppelen van systemen op basis van Scribe? Neem dan contact op met Edwin Plooster via 085 - 487 52 00.