OplossingenMicrosoft Dynamics NAV

Stroomlijn uw financiële en logistieke processen door te kiezen voor Dynamics NAV (online), de standaard in bedrijfssoftware (ERP). Dynamics Nav geeft kleine en middelgrote bedrijven controle over financiën en vereenvoudigt toelevering, productie en bedrijfsactiviteiten. Microsoft Dynamics NAV is snel te implementeren en eenvoudig in gebruik. Bovendien ondersteunt het in verdere groei van uw bedrijf.

De oplossing voor uw groeiende bedrijf

Een bedrijfsoplossing van Microsoft brengt zakelijke applicaties, gegevens, documenten en apparaten op unieke wijze samen. Het zet uw mensen centraal en helpt ze om het beste van hun tijd te maken. Van server naar cloud - computer naar mobiel - krijgt u één vertrouwde gebruikerservaring om uw bedrijfsactiviteiten te automatiseren, de verkoop te verhogen, samenwerking te verbeteren en uw klanten te verrassen.

Bereik meer

 • Volledig, bekend en vertrouwd—Microsoft Dynamics NAV en Office 365 bieden de programma's om uw bedrijf te beheren en helpen uw medewerkers meer te bereiken.
 • Financieel beheer en boekhouding. Beheer uw kas, activa en bank.
 • Toelevering, productie en bedrijfsactiviteiten. Volg en beheer uw productie, inventaris, bestellingen en verkopers.
 • Marketing, verkoop en service. Beheer uw campagnes, verkoopmogelijkheden, contactpersonen en servicecontracten.
 • Projectmanagement. Maak schattingen, volg projecten en beheer de capaciteit.
 • Bedrijfsinformatie en rapportage. Realtime zichtbaarheid en analyses om prestaties te volgen en met inzicht te handelen.
 • Multicurrency. Concurreer wereldwijd met multicurrency- en taalmogelijkheden.

Dynamics Nav in de cloud

Bespaar tijd en grote investeringen in hardware, applicatie software, besturingssystemen en kostbaar systeembeheer.

U kunt Dynamics Nav ook als Cloud dienst bij ons afnemen. De applicatie draait dan niet op uw eigen servers, maar in een datacenter. De veiligheid van uw data is gegarandeerd en het scheelt u een hoop zorgen qua beheer. Hieronder hebben wij een aantal voordelen van Microsoft Dynamics NAV in de Cloud voor u op een rijtje gezet.

De voordelen van Dynamics Nav in de Cloud

 • Geen dure licentie investeringen zoals applicatie software, database en server besturingssystemen.
 • Geen systeembeheer
 • Geen moeilijke backup procedures
 • Eenvoudig facturatie model: per maand betalen voor uitsluitend het aantal gebruikers dat u nodig heeft.
 • Eenvoudig gebruikers bijstellen naar boven en beneden (per maand)
 • Geen lange contractuele verplichtingen (korte opzegtermijnen)
 • Oplossingen zoals u het verwacht
 • Lagere implementatie kosten door gebruik van standaard business templates

Optimalisatie productieproces

Kwabo, een gespecialiseerde importeur en groothandel voor de afbouw, maakt al vele jaren gebruik van Microsoft Dynamics NAV om de financiële, logistieke en productie processen te kunnen ondersteunen. Delta-N heeft geholpen om het productieproces met behulp van Dynamics Nav te optimaliseren en zorgt voor de ondersteuning. Door de automatisering naar de Cloud te verplaatsen kan Kwabo zich nog beter op haar core business richten. Lees meer>>

Microsoft Dynamics Nav partner

Delta-N kan u als certified Microsoft Nav partner van begin tot eind ondersteunen bij de inzet van Microsoft Dynamics Nav(Online). Van de aanschaf van licenties en implementatie tot ondersteuning en training. Graag gaan we met u in gesprek om uw eisen te bespreken, zodat we een voorstel kunnen maken afgestemd op uw zakelijke behoeften. U bepaalt zelf hoe u de software in wilt zetten, in de Cloud op Microsoft Azure, gehost in een datacenter of op uw eigen servers.

Neem voor meer informatie over Microsoft Dynamics Nav (online) contact op met Edwin Plooster 085 – 487 52 00. Of vraag vrijblijvend een persoonlijke demo aan via het formulier hieronder.