OplossingenMicrosoft Dynamics 365 (CRM)

Indien u de beslissing heeft genomen om Customer Relationship Management (CRM) toe te passen binnen uw organisatie, betekent dit ook dat u een keus dient te maken voor een tool die uw CRM strategie ondersteunt. Microsoft Dynamics CRM is een platform dat u helpt om op een eenvoudige manier uw relatiebeheer sterk te verbeteren. Hoe? Microsoft biedt – als geen ander – een oplossing die uw huidige kantoor/ Office applicaties met elkaar verbindt, waardoor u meer rendement uit bestaande Microsoft tools haalt. Vanuit Outlook beheert u uw volledige CRM systeem, waarbij er een sterke integratie is gerealiseerd met andere Office tools zoals Excel, Word maar ook SharePoint. Op deze manier wordt de gebruiker niet geconfronteerd met een nieuwe tool, maar met een uitbreiding en sterke verbetering van een bestaande omgeving waar de gebruiker al vertrouwd mee is.

Microsoft Dynamics CRM 365

Microsoft Dynamics CRM is makkelijk in gebruik en biedt u een reeks krachtige mogelijkheden voor uw marketing, verkoop en serviceprocessen, allemaal met de vertrouwde en consistente gebruikservaring, gebaseerd op Microsoft Office en Microsoft Outlook. Hierdoor kunnen gebruikers snel aan de slag en zullen zij Microsoft CRM als een waardevolle tool gaan waarderen.

Met Microsoft Dynamics CRM heeft u een compleet overzicht van historische en actuele klantgegevens, zoals activiteiten, offertes, orders en service aanvragen. Vraag hier de Microsoft Dynamics CRM Brochure aan.

Microsoft Dynamics CRM Online

Microsoft Dynamics CRM kan ook in abonnementsvorm afgenomen worden: Microsoft Dynamics CRM Online. CRM Online draait in de cloud en is een flexibele oplossing die snel kan worden aangepast aan de huidige behoeften van uw bedrijf. Tegelijkertijd is het een flexibel, schaalbaar platform dat kan worden uitgebreid naarmate uw onderneming groeit. CRM Online biedt de mogelijkheid om snel te starten. U betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand zonder dat u een grote initiele investering moet doen. Hierdoor is Dynamics CRM Online een financieel aantrekkelijk alternatief voor veel kleine en middelgrote organisaties.

Succesvolle CRM implementatie

Alhoewel Delta-N gebruik maakt van de vooraanstaande CRM technologie van Microsoft Dynamics CRM, biedt dit systeem – net als andere technische oplossingen - geen tovermodule die uw relatiebeheer vanaf morgen uit handen neemt. Een succesvolle inzet van MS Dynamics CRM gaat gepaard met een duidelijk organisatorische plan. M.a.w. hoe wilt u uw relatiebeheer vorm gaan geven, op welke manier raakt CRM uw (primaire) processen. Kortom, de organisatorische aspecten spelen een belangrijke,  zo niet de belangrijkste rol bij een succesvolle CRM implementatie. De experts van Delta-N kunnen u ondersteunen met de juiste inrichting. Delta-N is Microsoft Certified Partner en heeft op basis van een jarenlange ervaring een aanpak ontwikkeld voor de inrichting van CRM systemen.  Als uw organisatie serieus aan de slag wil met Relatie Management beschikken we over hulpmiddelen, tools en methodieken die de invoering van CRM tot een succes maken.

Probeer Dynamics CRM vrijblijvend

Neem voor meer informatie over Microsoft Dynamics CRM en onze dienstverlening contact op met Edwin Plooster op 085 - 487 52 00.

Wilt u Dynamics CRM 30 dagen vrijblijvend proberen? Geef dan via e-mail uw gegevens door en u ontvangt inloggegevens voor uw persoonlijke demo omgeving.

zContact Form BS