OplossingenData migratie en systeem integratie

Talloze organisaties maken gebruik van verschillende software systemen, eenvoudigweg omdat iedere organisatie de beste oplossing wenst voor een specifieke functie, afdeling of business domein. Helaas werken deze systemen niet altijd samen, omdat iedere software oplossing over een eigen database beschikt en niet gekoppeld is met uw andere systemen. Door deze vorm van eilandautomatisering beschikt uw organisatie wel over de juiste software oplossingen, maar wordt u veelal geconfronteerd met dubbele invoer van gegevens. Dit betekent dat gegevens vaak meerdere keren in verschillende systemen moeten worden vastgelegd, waardoor de kans op fouten toeneemt, er tijdverspilling plaatsvindt en het primaire proces wordt onderbroken. Ook ontbreekt door deze vorm van werken vaak consistentie van gegevens, waardoor de betrouwbaarheid van uw kostbare data over relaties, orders, projecten afneemt. Een quick scan leert al snel waar de knelpunten liggen en op welke wijze onze experts uw primaire proces op – dikwijls – eenvoudige wijze kunnen verbeteren, simpelweg door de systemen met elkaar te verbinden.

Delta-N is uw integratie specialist. Indien u Microsoft Dynamics CRM wilt koppelen met uw financiële software of andere operationele systemen, zoals Microsoft Dynamics NAV en/of SharePoint, maken we graag vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Delta-N maakt gebruik van specifieke integratie software (Scribe), waarmee op eenvoudige wijze applicaties met elkaar kunnen worden verbonden. Delta-N heeft inmiddels talloze succesvolle integratie projecten afgerond met Microsoft Dynamics.

Integratie MS Dynamics NAV en CRM

Als Dynamics specialist heeft Delta-N veel ervaring opgedaan met de integratie tussen CRM en NAV. Bekijk het referentieproject bij Excelsior Sport. Deze integratie is gebaseerd op Scribe en maakt het bijvoorbeeld mogelijk om algemene klantgevens vanuit CRM in NAV beschikbaar te maken. Andersom kan financiële informatie vanuit MS Dynamics NAV worden getransformeerd naar MS Dynamics CRM. Hierdoor krijgt u binnen uw CRM systeem een integraal informatie overzicht van alles wat er speelt bij uw relaties, waardoor u niet telkens hoeft te switchen van systeem.

Koppeling MS Dynamics CRM en SharePoint

Door SharePoint en Dynamics CRM aan elkaar te koppelen, kun je de sterke punten van beide systemen benutten. Met een eenvoudige koppeling wordt het mogelijk om vanuit CRM eenvoudig documenten op te slaan op SharePoint. Je kunt vanuit een CRM record alle acties uitvoeren zoals je dat in SharePoint gewend bent. Met een iets geavanceerdere integratie zijn er nog veel meer zaken mogelijk, zoals vanuit CRM geautomatiseerd een projectsite aanmaken op SharePoint. Deze integratie is diverse malen gerealiseerd, zie bijvoorbeeld Rijksmuseum Volkenkunde.

Koppelingen en de Cloud

De mogelijkheden om applicaties vanuit de Cloud te koppelen zijn afhankelijk van of de applicaties in de publieke Cloud draaien, in een private gehoste cloud omgeving of dat één van de te koppelen applicaties lokaal draait. Delta-N heeft veel ervaring met het koppelen van zowel on-premise als Cloud oplossingen met behulp van de gerenommeerde integratie software van Scribe.

Meer informatie over de integratie van Dynamics CRM

Maakt u gebruik van een ander operationeel systeem dan MS Dynamics NAV of MS Dynamics CRM, aarzel ook in dat geval niet contact met ons op te nemen. Wij lichten de mogelijkheden graag toe in een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Edwin Plooster.