John Lokerse

DevOps Consultant

Daarom Delta-N

In 2017 heb ik mijn afstudeeropdracht gedaan bij Delta-N. Mijn opdracht betrof het ontwikkelen van een medewerkersbeoordelingsportaal waarop medewerkers hun beoordelingen, gemaakte afspraken, salarisgegevens en bonusgegevens kunnen inzien. Hierbij moest ik ook rekening houden met de destijds vernieuwde Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wet en werkte ik met een Agile framework.

Toen ik in 2018 in dienst kwam als Software Developer wilde ik uiteindelijk toch meer automatiseringswerkzaamheden uitvoeren. Dankzij Delta-N kon ik die stap van Development naar DevOps maken. Wat ik interessant vond aan DevOps is dat het automatiseren van systemen en het direct helpen van de gebruiker een grote rol speelt.

In drie jaar tijd ben ik doorgegroeid naar DevOps Consultant. Ik kan dus bij Delta-N blijven leren terwijl ik werk aan verschillende opdrachten die echt bij mij passen.

Daarom Delta-N
Leuk bij Delta-N

Het leukste aan mijn baan vind ik…

Los van werktijd besteed ik ook aandacht aan het ontwikkelen van techniek en structuur, dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken is dus erg leuk.

Daarnaast heb ik de ruimte om mezelf daar nog meer in te ontwikkelen, we hebben bijvoorbeeld  elke drie weken een kennisdag. Tijdens de kennisdag leren we over de nieuwste technologieën. Er is dus veel ruimte voor zelfontplooiing. Dit kan bijvoorbeeld door middel van eigen gestelde leerdoelen, het behalen van certificaten en het ontwikkelen als team. De persoonlijke ontwikkeling zorgt er weer voor dat we klanten kunnen helpen met het verbeteren van hun organisatie.

Mijn mooiste mijlpaal

Wat ik zelf het mooiste vind is wanneer een inspanning van het team ervoor zorgt dat iets verbeterd. De vernieuwing van de partnership tussen Microsoft en DevOps unit was bijvoorbeeld erg mooi, daar hebben we als team aan gewerkt. Ik heb hierdoor ook vaardigheden geleerd die ik nog niet had. Nu kan ik goed die vaardigheden gebruiken tijdens mijn huidige opdrachten.

Mijlpaal

Bekijk onze vacatures!

Vacatures

Blijf volledig op de hoogte