John Lokerse

Software Developer

Daarom Delta-N

Ik ben in november 2017 bij Delta-N begonnen als afstudeerder. Ik ben bij Delta-N terecht gekomen doordat ik er weleens met de auto langs reed. Daarop heb ik de Delta-N website bezocht, waar ik zag dat Delta-N leuke en innovatieve projecten uitvoert. Dat sprak mij erg aan. Het leek mij daarom een leuk en leerzaam bedrijf voor mijn afstuderen.
Mijn afstudeeropdracht betrof het ontwikkelen van een medewerkersbeoordelingsportaal waarop medewerkers hun beoordelingen, gemaakte afspraken, salarisgegevens en bonusgegevens kunnen inzien. Hierbij moest ik ook rekening houden met de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wet en werkte ik met een Agile framework. De opdracht is goed verlopen. Ik ben afgestudeerd met een 8 en per 1 mei 2018 vast in dienst gekomen als developer.

Daarom Delta-N
Leuk bij Delta-N

Het leukste aan mijn baan vind ik…

Bij Delta-N krijg je veel zelfstandigheid om jezelf te kunnen ontwikkelen aan je eigen gestelde leerdoelen. Ik heb inmiddels diverse Microsoft certificaten en het Professional Scrum Master en Product Owner I certificaat mogen behalen. En nog belangrijker, bij Delta-N heerst er altijd een goede werksfeer. We hebben een leuk team met veel jonge enthousiaste developers en iedereen wordt meteen als volwaardige medewerker gezien, ook toen ik de eerste dag als stagiair binnenkwam. Daarnaast werk je bij Delta-N continu met de nieuwste technologieën.

Mijn mooiste mijlpaal

Dit jaar bestaat Delta-N 20 jaar. Voor het bedrijf een mooie mijlpaal en voor mijzelf eigenlijk ook. In juni hebben we een geweldig weekend in Wenen en Bratislava gehad met al het personeel. Later dit jaar staan er nog een aantal events op de kalender, waaronder een hackathon. Ik heb zelf het initiatief genomen om deze hackathon voor een goed doel te organiseren, dus dat moet ook een hoogtepunt gaan worden.

Mijlpaal

Bekijk onze vacatures!

Vacatures

Blijf volledig op de hoogte