Erik de Beus

Cloud Consultant

Daarom Delta-N

Delta-N is voor mij een fijne, gezellige en uitdagende organisatie om in te werken. De vlakke organisatiestructuur zorgt ervoor dat ik mijn mening kan delen en dat deze ook gehoord wordt. Ik krijg volop mogelijkheden en tijd om mijn ambitie en leergierigheid te stillen. Binnen Delta-N is kennis openbaar en voor iedereen beschikbaar. De inhoudelijke kennis en ervaring van mijn collega’s brengen mij op een hoger niveau en vice versa.

Daarom Delta-N
Leuk bij Delta-N

Het leukste aan mijn baan vind ik…

Het plezier van mijn werkzaamheden zit in de creativiteit om een oplossing te vinden voor complexe problemen. Hierbij spar ik met collega’s, doe ik onderzoek en inventariseer ik de behoeften van de klant in detail om tot de juiste conclusies te komen. Delta-N werkt met de nieuwste technologieën die aansluiten op de best practices van Microsoft, hetgeen zorgt voor de beste, toekomstbestendige, oplossing.

Mijn mooiste mijlpaal

Mijn grootste mijlpaal is niet 1 punt in mijn carrière, maar de groei die ik heb doorgemaakt als geheel. In een korte periode heb ik de kans gehad om mij te ontwikkelen op verschillende expertisegebieden. Denk hierbij aan PowerApps, Flow, EMS en adoptietrajecten. In de toekomst wil ik mijn kennis nog verder uitbreiden en een verdiepingsslag maken binnen mijn huidige expertisegebieden.
Mijn vrije tijd besteed ik graag aan gitaarspelen en jamsessies met mijn band. Om goed te ontspannen na werk teken ik of ben ik te vinden in de sportschool. Daarnaast ga ik graag wat drinken met vrienden of in het weekend stappen.

Mijlpaal

Bekijk onze vacatures!

Vacatures

Blijf volledig op de hoogte