NieuwsDelta-NVeilig naar kantoor met de Delta-N DeskPlanner App

DeskPlanner AppNu de Corona-maatregelen langzaam verruimd worden, is het mogelijk om kantoren weer gedeeltelijk in gebruik te nemen. Maar hoe houdt u grip op het aantal aanwezige medewerkers zodat u een veilige werkomgeving kunt garanderen? De gratis Delta-N DeskPlanner kan u hierbij helpen door medewerkers eenvoudig zelf een werkplek te laten reserveren. Bekijk in de video hieronder hoe de Delta-N DeskPlanner werkt.

Veilig naar een Coronaproof kantoor

Om medewerkers te kunnen garanderen dat ze veilig terug kunnen naar kantoor, is het belangrijk dat de RIVM richtlijnen met betrekking tot kantoorwerk gevolgd worden. Anderhalve meter afstand houden op kantoor, betekent in veel gevallen dat niet iedere werkplek gebruikt kan worden. Om te voorkomen dat teveel medewerkers tegelijkertijd naar kantoor komen, kun je daar een schema voor opstellen met vaste dagen. Je kunt medewerkers echter veel meer flexibiliteit bieden door ze zelf een werkplek te laten reserveren voor de dagen dat ze op kantoor willen zijn. Met een werkplek planner app biedt je die mogelijkheid heel eenvoudig zonder dat een omslachtige administratie nodig is.

Power App

De Delta-N DeskPlanner is ontwikkeld op het Microsoft Power Platform (Microsoft Power Apps en Microsoft Power Automate) en kan eenvoudig gebruikt worden door iedere organisatie die gebruik maakt van Office 365. U geeft eenmalig aan hoeveel en welke werkplekken beschikbaar zijn. Door een plattegrond van de kantoorruimtes toe te voegen, is het voor medewerkers duidelijk welke plek ze reserveren.

Met de Delta-N DeskPlanner kunt u:

  • Snel en eenvoudig een werkplek reserveren.
  • Inzien wanneer en waar u gereserveerd hebt.
  • Inzien wie er op kantoor aanwezig is.
  • Mededelingen delen met uw medewerkers.
  • Een limiet stellen op het aantal aanwezige medewerkers.

Om u in staat te stellen uw kantoor volgens de nieuwe richtlijnen te openen voor uw medewerkers, stellen wij de Delta-N DeskPlanner gratis ter beschikking. Neem voor meer informatie contact op met Heiko Wijtenburg op 085 – 487 52 21 of vul onderstaand formulier in.

Meer weten over de DeskPlanner App?

Contactverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.