NieuwsMicrosoft partner Delta-N Business Solutions en Duitse Cosmo Consult bundelen krachten op de manufacturing markt.

Microsoft partner Delta-N Business Solutions en Duitse Cosmo Consult bundelen krachten op de manufacturing markt.

Den Haag, 12 Juli 2018 - Delta-N Business Solutions - expert op het gebied van Microsoft Dynamics 365 - en Cosmo Consult - toonaangevende leverancier in de manufacturing industrie - hebben een samenwerking gesloten om productie bedrijven in Nederland te ondersteunen bij het monitoren en managen van hun digitale productie gestuurde bedrijfsprocessen. Cosmo Consult beschikt over een uitgebreide en toonaangevende manufacturing oplossing – gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV – die op korte termijn wordt gereleased voor Microsoft Business Central - de ERP oplossing voor bedrijven om in de cloud te kunnen werken.

Een toonaangevende en bewezen oplossing voor productie organisaties
Door middel van de samenwerking met Cosmo Consult, kan een complete branche oplossing worden aangeboden en kunnen productie organisaties optimaal profiteren van de voordelen die de nieuwe cloud oplossing van Microsoft biedt. Of het nu gaat om klantordergestuurde productie, project georienteerde productie of productie op basis van variabelen, de branche oplossing sluit perfect aan voor de verschillende typen van productie bedrijven. wordt altijd gebruik gemaakt van software om het proces te registreren en te monitoren. Het leveren van een intelligente oplossing omvat meer dan alleen een ERP-Systeem, de verwerking van machinegegevens maar ook de integratie met andere oplossingen zoals CAD systemen en PLM vormen onderdeel van de oplossing. Nu de oplossing beschikbaar komt als Microsoft Cloud solution, kunnen productie organisaties de totale beheerskosten drastisch verlagen.

“We helpen productie organisaties klaar te stomen voor de digitale transformatie”

”Productie organisaties staan voor grote uitdagingen en nieuwe kansen die de digitale revolutie biedt”, aldus Jos Wilmink, Sales Manager van Delta-N Business Solutions. Door de invoering van de nieuwe Microsoft Business Central oplossing, inclusief de volledig geintegreerde branche oplossing van Cosmo Consult, zijn we in staat om productie bedrijven klaar te stomen voor de toekomst en oplossingen te bieden die een belangrijke bijdrage leveren aan de doorvoering van de digitale transformatie. Op deze wijze stellen we productie organisaties in staat om zich te kunnen focussen op hun core business, waarbij de onderliggende bedrijfsprocessen voorbereid zijn op de uitdagingen van morgen.
We hebben bewust gekozen voor een oplossing en partij die zich heeft bewezen. Met een track record van meer dan 500 internationale implementaties kwamen we al gauw uit bij het Duitse Cosmo Consult, aldus Wilmink. Zowel de gedegen oplossing, bedrijfscultuur als ook capaciteit om de oplossing te kunnen blijven doorontwikkelen en te laten evolueren, biedt voor onze huidige maar ook toekomstige klanten enorme kansen. Op deze manier zijn we in staat om met één oplossing alle disciplines van productie organisaties te bedienen, van finance, sales, calculaties, project management t/m after sales, service management.

Over Delta-N Business Solutions
Delta-N Business Solutions is een toonaangevende Microsoft partner gevestigd in Den Haag. Wij adviseren, leveren, implementeren en verzorgen support op Microsoft Dynamics ERP en CRM systemen in voornamelijk,, de cloud”. Daarnaast leveren we oplossingen op het gebied van Office 365 en assisteren we organisaties met de migratie naar de Cloud.
Onze uitdaging is om organisaties te begeleiden in de digitale transitie door het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen op basis van bewezen Microsoft technologie. Ons team van ervaren en gedreven medewerkers is gecertificeerd en beschikt over de juiste dosis kennis en ervaring om de beste business oplossing voor uw organisatie te realiseren. Hierdoor geven wij u de juiste technologische voorsprong, zodat u verder kunt bouwen aan uw core business.
Onze kernwaarden met medewerkers, klanten en partners is gebaseerd op integriteit en vertrouwen. Wij geloven dat deze waarden de basis vormen van ons succes dat we graag delen met onze klanten. Kijk op onze website voor een nadere kennismaking met onze producten en oplossingen. Wij zien ernaar uit om een vrijblijvende afspraak met u te maken om de specifieke mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. www.delta-n.nl

Meer informatie
Delta-N Business Solutions
Laan van Waalhaven 450
GR DEN HAAG
www.delta-n.nl