NieuwsDevOpsSuccesvol DevOps evenement

Accelerate your DevOps eventDonderdag 15 november heeft er weer een succesvolle editie van ons jaarlijkse DevOps event plaatsgevonden: ‘Accelerate your DevOps’. Voor een volle zaal hebben we de bezoekers handvatten geboden voor het verbeteren en versnellen van hun DevOps. We hebben dat gedaan via vijf sessies waarin we DevOps vanaf alle kanten hebben belicht.

Na de opening door Fabian Biesheuvel is Jeff Beehler (Group Program Manager Azure DevOps bij Microsoft) ingegaan op hoe Microsoft gebruik maakt van Azure DevOps om Azure DevOps te bouwen. Kees van ’t Hoog heeft de zaal vervolgens meegenomen in de agile tranisitie bij Schiphol. Daarna heeft Marcel Groennou laten zien hoe je kunt bepalen waar je moet investeren om je DevOps te versnellen.
Na de pauze waarin een uitgebreid Indisch buffet werd geserveerd, is Alex Roos ingegaan op het belang van cultuur bij DevOps. Hierbij is hij o.a. dieper ingegaan op de processen die gemoeid zijn met een cultuurverandering. Tijdens de laatste sessie hebben Mark van den Berg en Fokko Veegens het gehad over feedback. Hoe krijg je inzicht in het gedrag van de klant en hoe gebruik je dit inzicht je concurrentiepositie te verbeteren en de relatie met de klant nog sterker te maken.

Geheel volgens planning hebben we om 20.00 uur afgesloten met een borrel om nog even na te praten.

Hieronder kunt u de gebruikte slidedecks bekijken.