NieuwsStart jouw eigen EK Bedrijfspoule

WK 2022 QuatarNa een spannende finale is Italië Europees Kampioen geworden. Na de verwerking van de punten voor de finale en de bonusvragen is daarmee ook de einduitslag in alle poules bekend.

In het overall klassement hebben we twee winnaars gekregen, met maar liefst 293 punten. Alle winnaars gefeliciteerd!

Het EK heeft uiteindelijk een jaar later plaatsgevonden dan gepland. Voordeel daarvan is dat we nu maar één jaar hoeven te wachten tot het volgende toernooi. Namelijk het WK 2022 in Quatar.

Uiteraard gaan wij ons voetbalpouleplatform dan opnieuw in de lucht brengen, zodat jij weer jouw eigen poule kunt opzetten.

Hopelijk tot het WK 2022!

 


Met één jaar uitstel start op 11 juni dan toch het EK 2020. Dat Oranje er weer bij is en dat een aantal wedstrijden in eigen land plaatsvindt, maakt het een toernooi om naar uit te kijken. Om het nog leuker te maken bieden wij de Delta-N EK Poule. Dit spel biedt je de mogelijkheid om gratis jouw eigen bedrijfspoule op te zetten. Voorspel de wedstrijden op het EK en versla je collega’s.

Start je eigen EK Poule

Nadat we met AzureTour jarenlang een zelfontwikkeld platform aan onze relaties hebben aangeboden om een eigen Tour-poule op te zetten, hebben we nu een voetbalpoule. Ook deze voetbalpoule hebben we volledig zelf ontwikkeld met de nieuwste technologieën. Uiteraard bieden we ook dit platform gratis aan aan bedrijven om hun eigen bedrijfspoule op op te zetten.

Over het spel

Op voetbalpoule.delta-n.nl kun je zelf eenvoudig je eigen poule aanmaken. Je kiest een poulenaam, voegt een afbeelding toe en nodigt je collega’s uit. Als beheerder bevestig je alle deelnemers, zodat je grip houdt op wie er deelneemt aan jouw poule.  Iedere deelnemer aan je poule voorspelt vervolgens alle wedstrijden en vult een aantal bonusvragen in. Na iedere speeldag berekent het systeem op basis van de uitslagen de punten van iedere deelnemer. Spelers kunnen op ieder moment hun scores en positie op de ranglijst zien. Uiteraard werkt het spel ook op mobiel.

Tip: spreek onderling een kleine inleg af, zodat er een prijs is voor de winnaar.

Maak nu je eigen poule aan voor je bedrijf en nodig je collega’s uit op: https://voetbalpoule.delta-n.nl/.