NieuwsDelta-NStart jouw eigen WK Bedrijfspoule

wk voetbal qatar

Het WK zit er weer op. Na 3 spannende weken is Argentinië wereldkampioen geworden. Het finaleweekend en de bonusvragen hebben de top van het klassement nog flink opgeschud. Met 312 punten is Nick de winnaar geworden. Gefeliciteerd!

Hieronder de beste 10 deelnemers in de eindstand. We willen alle bedrijven en spelers bedanken voor hun deelname. We zien iedereen graag terug bij het EK 2024!


 

Eindklassement WK Poule 2022

Op 20 november gaat de 22ste editie van één van de grootste sportevenementen ter wereld weer van start; het FIFA Wereldkampioenschap voetbal. Na de vorige editie in Rusland met Frankrijk als winnaar, is Qatar dit jaar het gastland. Dit jaar is Oranje er ook weer bij, waardoor het een toernooi wordt om naar uit te kijken.

Na de succesvolle voorgaande Delta-N EK Bedrijfspoule met ruim 4.000 deelnemers en meer dan 180 poules, organiseren wij dit jaar een Delta-N voetbalpoule. Dit spel geeft jou de mogelijkheid om samen met jouw collega’s een eigen bedrijfspoule te organiseren en te bepalen wie zich na het WK voetbal tot winnaar van jullie poule mag kronen.

Ga hier naar de Delta-N WK poule


Over de gratis WK Bedrijfspoule

Nadat we met AzureTour jarenlang een zelf ontwikkeld platform aan onze relaties hebben aangeboden om een eigen Tour de France poule te organiseren, hebben we nu een voetbalpoule. Deze voetbalpoule hebben we volledig zelf ontwikkeld met de nieuwste technologieën.

Met de Delta-N WK Bedrijfspoule maak je eenvoudig je eigen poule aan. Daarna kies je een poulenaam, voeg een afbeelding toe en nodigt je collega's uit. Om grip te houden op wie deelneemt aan jouw poule, dien je alle deelnemers te bevestigen. Iedere deelnemer voorspelt vervolgens alle wedstrijden en vult een aantal bonusvragen in. Na iedere speeldag berekent het systeem, op basis van de uitslagen, de punten van iedere deelnemer. Spelers kunnen op ieder moment hun scores en positie op de ranglijst zien. Uiteraard werkt het spel ook op mobiel.

Tip: spreek onderling een kleine inleg af, zodat er een leuke prijs is voor de winnaar.

WK 2022 - nieuwe features

Ben je bekend met de Delta-N voetbalpoule van het afgelopen EK? Dan hebben we enkele nieuwe features voor je. Uiteraard is het design volledig aangepast aan het komende WK. Daarnaast hebben we goed geluisterd naar de deelnemers. Zo hebben we de aanmeld- en inlogervaring verbeterd en het aantal functies voor poulebeheerders uitgebreid. Ook is de puntentelling iets aangepast, zodat er minder kans op gelijke scores is.

Ga hier naar de Delta-N WK poule