NieuwsCloud SolutionsInteractieve Onderwijs Round Table

Onderwijs Round TableOp 13 februari heeft een leuke, interactieve eerste editie van de Onderwijs Round Table plaatsgevonden. Met deelnemers van tien onderwijsinstellingen hebben we kennis en ervaringen uitgewisseld rond het thema: ‘digitaal samenwerken op school’.

De uitdaging waar scholen mee kampen is dat de ontwikkelingen razendsnel gaan. Het is belangrijk om aan te haken, maar het is bijna onmogelijk om alle kennis in huis te hebben en zelf alle ontwikkelingen bij te houden. Hoe kun je de mogelijkheden benutten en tegelijkertijd grip houden op je ICT?

Deborah van der Kuil heeft de middag afgetrapt met een presentatie over haar ervaringen vanuit de Laurentius Stichting. De presentatie en een aantal stellingen zorgden voor veel interactie tussen de deelnemers. Hierbij viel op dat de scholen dezelfde uitdagingen tegenkomen.

De tweede presentatie was gericht op de huidige stand van zaken m.b.t. de technologie om de digitale samenwerking tussen collega’s en leerlingen te faciliteren. Zoals Office 365 met toepassingen als Microsoft Teams, SharePoint en OneNote. De middag is afgesloten met een gezellige borrel.

Hieronder kunt u de slides van beide presentaties terugkijken.

Wilt u volgende keer ook deelnemen? Laat het ons weten via het formulier onderaan de pagina, dan sturen wij een uitnodiging zodra de datum bekend is. Of volg één van onze webinars, zoals het Office 365 Journaal of het webinar digitaal samenwerken. Andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het formulier onderaan de pagina.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.