NieuwsGeïntegreerde digitale oplossing voor instrumenten- en apparatenbouw

In Nederland is de bouw van instrumenten en technische apparatuur net zo belangrijk als de machinebouw en installatietechniek. In een sector die wordt gedomineerd door kleine en middelgrote bedrijven, is het proces met name sterk gericht op “ontwerp”, net als op andere gebieden van “productie op bestelling”.

U kunt vandaag al de koers bepalen voor de digitale toekomst van uw bedrijf met moderne ERP-systemen, zoals Microsoft Dynamics 365 en Microsoft Dynamics NAV. Zo kunt u erop vertrouwen dat u ook morgen de vinger aan de pols zult hebben.

Instrumenten- en apparatenbouw bevat vaak orders op meerdere niveaus die gelijktijdig op verschillende locaties worden geproduceerd. Externe fabrikanten worden vaak ingezet als een verlengde van het eigen bedrijf. De stappen die worden uitbesteed, moeten ook in de productieplanning worden meegenomen. ‘Externe productie met voorraad’ biedt de noodzakelijke functies voor het toewijzen van materiaal, het bewaken van externe productie, het beheren van voorraad en het controleren van inkomende facturen.

discrete manufacturing
Als toonaangevende Microsoft Dynamics ERP-partner en gecertificeerde branchedeskundige bieden wij, via onze partner Cosmo Consult, een branche-oplossing voor de instrumenten- en apparatenbouw die volledig is getest en gecertificeerd door Microsoft. De branche-oplossing is gebaseerd op de nieuwste Microsoft Dynamics-technologie en is naadloos geïntegreerd in de standaardsoftware.

Lees meer