NieuwsCloud SolutionsExperts Live 2019

Experts Live 2019Met ruim 1200 bezoekers, een inspirerende keynote en meer dan 65 breakout-sessies was Experts Live ook in 2019 hét evenement voor de Microsoft community. Uiteraard waren wij als Delta-N ook weer betrokken als sponsor en aanwezig met een sessie en een stand.

PowerApps best practices

Onze sessie PowerApps best practices stond al om 7.45 uur op het programma! Desalniettemin was de zaal al goed gevuld voor de presentatie waarin Quincy Thomas en Erik de Beus tips, tricks en best practices bij het bouwen van canvas apps hebben gedeeld.

Delta-N Raceway

Op onze stand konden bezoekers een poging wagen de snelste ronde neer te zetten op onze volledig zelfgebouwde racebaan. Gedurende Experts Live zijn er vele rondjes gereden en uiteindelijk is Dennis Prins van OGD de snelste gebleken met een tijd van 4,398 seconden. Daarmee is hij de winnaar van een kart arrangement voor 4 personen. Gefeliciteerd!

De huidige racebaan betreft een eerste versie met o.a. startlichten en zelfgebouwde tijdmeting. De komende maanden zal verder gewerkt worden om met behulp van IoT en andere technologie om uiteindelijk een verpletterende race-ervaring te kunnen bieden. Wil je weten hoe het verder gaat? Volg dan ons Delta-N Raceway blog.