NieuwsBusiness SolutionsDelta-N en Blue Ocean Fishing bundelen krachten

Delta-N en Blue Ocean Fishing bundelen krachtenDelta-N neemt per 1 oktober softwarebedrijf Blue Ocean Fishing over. Dat betekent dat de werkzaamheden en projecten van Blue Ocean Fishing vanaf dat moment verder gaan onder de vlag van Delta-N. Door deze bundeling van expertise en capaciteit wordt een impuls gegeven aan de groeiambities van beide bedrijven.

Blue Ocean Fishing is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk SaaS-oplossingen op basis van Microsoft technologie. Daarmee sluit de dienstverlening naadloos aan bij het portfolio van Delta-N.

“Met veel enthousiasme verwelkomen wij het team van Blue Ocean Fishing. In de aanloop naar dit besluit hebben wij vastgesteld dat het gedachtegoed van Blue Ocean Fishing gelijk is aan dat van Delta-N. Dat zien we onder andere terug in het niveau van (technische) kennis, bedrijfscultuur en visie op de markt.” Aldus Marcel Timmers, algemeen directeur Delta-N.

“In feite is Delta-N precies wat we met Blue Ocean Fishing na enkele jaren van groei hadden willen zijn. De business van Blue Ocean Fishing sluit daarom perfect aan op de Delta-N propositie” Aldus Rob van den Berg, oprichter Blue Ocean Fishing.

De dienstverlening richting de klanten van Blue Ocean Fishing zal volledig doorlopen zoals de klanten dat gewend zijn. De grootste verandering is dat de dienstverlening voortaan onder de vlag van Delta-N en vanuit het kantoor van Delta-N in Den Haag zal plaatsvinden. Met als voordeel dat er meer mogelijkheden zijn, doordat klanten toegang krijgen tot een bredere pool van kennis en capaciteit.

Wij heten de medewerkers en klanten van Blue Ocean Fishing van harte welkom.