Mobile CRM

Mobiele CRM App

Mobiele oplossingen die het mogelijk maken altijd en overal uw klant- en contactinformatie te raadplegen. Met de komst van smartphones en tablets heeft ook CRM zijn intrede gedaan in de mobile business. Dit betekent dat u altijd en overal uw klantgegevens kunt raadplegen, zowel online als offline. Snel even kijken naar de laatste afspraken van uw klant, openstaande issues, offertes, orders of facturen. Het is allemaal mogelijk. Met Microsoft Dynamics CRM kunt u eenvoudig nieuwe entiteiten en velden toevoegen aan het CRM systeem die eveneens eenvoudig getoond kunnen worden op uw smartphone of tablet. Delta-N beschikt over de kennis om uw mobile CRM oplossing snel en adequaat in te richten. Als u een buitendienst heeft is het buitengewoon interessant om gebruik te maken van een mobiele CRM oplossing. Onderweg contactgegevens raadplegen van uw klanten en contactpersonen, maar ook kijken welke offertes er openstaan.

Mobile CRM; de belangrijkste kenmerken

Telefoon integratie: eenvoudig vastleggen van telefoongesprekken als CRM activiteit.
Offline werken: U kunt met mobile crm ook offline uw klantdata raadplegen, verbinding met internet is niet noodzakelijk.
E-mail integratie: het sturen, beantwoorden of doorsturen van e-mails wordt automatisch bij de relatie vastgelegd.
Interactieve Maps: toont uw klanten, leads of contacten op geografische kaarten. Filters en zoekopties beschikbaar.
Veilig: de lokale database op de mobile device is goed beveiligd middels encryptie.
Dashboards: overzichtelijke dashboards zorgen ervoor dat u altijd de voor u belangrijkste informatie te zien krijgt.
Photo capturing: foto’s maken en uploaden naar MS Dynamics 365/CRM.
GPS tracking: activiteiten van mobiele medewerkers kunnen via GPS gevolgd worden.
Ondersteunt nieuwe entiteiten: zowel standaard entiteiten als aangepaste entiteiten kunnen worden toegevoegd.

Dynamics 365 App

Dynamics 365 mobile AppMet de lancering van Microsoft Dynamics 365 is er ook een volledig nieuwe en verbeterde versie van de mobiele app beschikbaar gekomen. De Dynamics 365 App heeft een volledig vernieuwde interface waarmee u met één blik de meest essentiële info kan raadplegen zonder veel te moeten scrollen. Nieuw is de 'mobile workspace', een plek van waaruit u sneller met veel voorkomende taken aan de slag kunt, zoals vergaderingen en activiteiten van die dag. Daarnaast vindt u hier een lijst met favoriete en recente gebruikte items. Een andere handige nieuwe feature van de app is ‘apparaatintegratie’. Zo kan u de camera van uw apparaat en andere functies vanuit de mobiele app gebruiken bij het creëren van een ‘notitie’. Tot slot is ook het offline werken met de vernieuwde versie van de Microsoft Dynamics verbeterd.

Meer informatie over mobile CRM

Neem voor meer informatie over Dynamics 365  en de Mobiele CRM App contact op met Edwin Plooster via 085 - 48752 15.