Migreren naar TFS

Migreren naar TFSTeam Foundation Server (TFS) is een Application LifeCycle Management tool. Dit betekent dat hiermee de gehele levenscyclus van een applicatie kan worden beheerd en omvat zaken als:
Bug Management / Issue Tracking / Source Control / Build Management / Test Management / Project Management / Etc.

Veel bedrijven gebruiken  verschillende systemen voor al deze verschillende zaken en willen hiervoor graag naar één systeem. Immers alles gecentraliseerd in één systeem maakt het makkelijk om te rapporteren over het geheel. Tevens zorgt één centraal systeem vaak voor eenvoud in operationeel beheer en ondersteuning.

TFS Migratie tool

Delta-N beschikt over een eigen geschreven TFS migratie tool, die zorg kan dragen voor de migratie van uw bug/issue/requirements systemen naar TFS Work Items. De tool is flexibel aan te passen en in te richten aan de hand van uw eigen systeem. De tool beperkt zich niet alleen tot een 1-op-1 vertaling, maar stelt u ook in staat TFS in te richten volgens uw nieuwe inzichten en de “oude” informatie hier in te passen. Daarnaast kunnen attachments en relaties tussen items ook worden meegenomen.

Via deze weg hebben wij al vele klanten geholpen hun oude systemen te migreren naar TFS. Zo hebben wij de volgende systemen o.a. gemigreerd:
•         Borland StarTeam
•         FlySpray
•         Rally
•         TFS 2005/ TFS 2008/ TFS 2010 en TFS 2012
•         IssueView
•         En vele maatwerk systemen

Onze consultants stellen samen met u een mapping op over hoe uw oude systeem in TFS dient te komen. Daarna zal door middel van maatwerk uw systeem worden ontsloten naar een voor onze migratie tool leesbaar formaat. Vanuit hier wordt de migratie gedaan. Eventuele wensen kunnen uiteraard worden meegenomen in onze TFS migratie tool.

Migreren naar TFS in de Cloud

Wilt u de stap maken naar ontwikkelen in de Cloud? Met behulp van Visual Studio Team Services en Microsoft Azure verzorgen wij uw eigen Ontwikkel-, Acceptatie of Test omgeving. Programmeren, configureren en uitvoeren van builds en performance testing volledig vanuit de Cloud! Hiermee bent u binnen enkele minuten up-and-running, zodat u uw tijd kunt besteden aan het ontwikkelen van software.Meer informatie over migreren naar TFS

Meer informatie over TFS Migraties

Wilt u meer weten over migreren naar TFS? Vraag dan hiernaast mee informatie aan of neem contact op met Roy Driessen via de contactgegevens aan de rechterkant van deze pagina.
Kijk voor voorbeelden van klanten waar we een TFS migratie uitgevoerd hebben op de pagina referenties.