IT dienstverlening

Om de mogelijkheden van ICT systemen optimaal te benutten is het niet alleen belangrijk deze op de juist manier te implementeren. Het is minstens zo belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan de training en adoptie. Delta-N biedt een breed aanbod aan IT dienstverlening. Wij beschikken over een groot team specialisten die je op ieder vlak kunnen ondersteunen. Delta-N staat garant voor een professionele aanpak van uw ICT project. Wij werken uitsluitend met Microsoft gecertificeerde professionals en voeren onze projecten uit volgens onze bewezen aanpak.

Eén aanspreekpunt voor al uw IT zaken

IT dienstverleningOf je nu gebruik maakt van de dienstverlening van onze unit Cloud Solutions, Development of DevOps, wij verzorgen jouw project van begin tot eind. Je hebt altijd één aanspreekpunt of het nu gaat om licenties, implementatie, adoptie of beheer.

Consultancy

Heb je behoefte aan een zetje in de juiste richting of wil je een compleet traject van begin tot eind in handen van experts geven. Onze consultants beschikken over uitgebreide IT-kennis en ruime praktijkervaring en kunnen dit vertalen naar het juiste advies voor jouw organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in Cloud technologie en kunnen je adviseren over en begeleiden bij een stap naar de cloud.

Implementatie

Bij het in gebruik nemen van een nieuw systeem is het van belang dat de software ingericht wordt op basis van jouw organisatie en processen. Alleen dan wordt een nieuw systeem door de gebruikers geaccepteerd en kunnen de mogelijkheden optimaal benut worden. Delta-N is gespecialiseerd in het implementeren van Microsoft oplossingen zoals Azure DevOps en Microsoft 365 met als onderdelen Office 365, SharePoint, Teams, PowerApps, Exchange, Enterprise Mobility + Security en Windows 10.

Adoptie

De implementatie van een nieuwe ICT-omgeving kan een grote meerwaarde bieden voor jouw organisatie. Het is echter cruciaal voor het succes, dat gebruikers de nieuwe omgeving ook daadwerkelijk gaan gebruiken zoals het bedoeld is. Wij besteden daarom bij ieder traject aandacht aan de adoptie door gebruikers. Lees meer>>

Integratie

Binnen organisaties worden vele ICT systemen naast elkaar gebruik. Deels maken deze systemen gebruik van dezelfde informatie. Om de kracht van deze verschillende systemen optimaal te benutten is het noodzakelijk deze systemen met elkaar te laten 'praten'. Door informatie tussen systemen uit te wisselen hoeft informatie maar op één plek vastgelegd te worden, maar is op meerdere plekken beschikbaar. Dit voorkomt dubbele invoer en zorgt dat informatie altijd juist en actueel is. Een belangrijk vraagstuk hierbij is, hoe regel je de toegang tot de verschillende systemen op een gebruikersvriendelijke en veilige manier? Moeten gebruikers voor iedere toepassing opnieuw inloggen, of biedt je de mogelijkheid om door eenmalig in te loggen op het domeinaccount toegang te krijgen tot alle services.
Delta-N beschikt over ruime integratie- en ontwikkelkennis waardoor wij ieder systeem aan een ander kunnen koppelen. Zowel van on-premises als Cloud oplossingen. We hebben ruime ervaring met het koppelen van onder andere Dynamics 365, SharePoint en Office 365.

Training

Bij de introductie van een nieuwe werkwijze of om de mogelijkheden van een nieuw systeem te benutten is training onmisbaar. Of je nu beheerder of gebruiker bent, de investering in een training betaalt zich snel terug. Delta-N beschikt over een zeer moderne trainingsruimte die van alle faciliteiten is voorzien. Dagelijks verzorgen wij hier in samenwerking met partners als Computrain en Scrum.org trainingen en workshops. Ook een in-company training op jouw eigen locatie behoort in veel gevallen tot de mogelijkheden. Kijk hier voor meer informatie over Scrum trainingen.

Beheer en support

Ontbreekt de expertise of capaciteit voor het beheer van een applicatie of jouw ICT omgeving? Of wil je gewoon van de zorg af, zodat je je kunt concentreren op de primaire doelstellingen van jouw organisatie? Wij kunnen je het beheer uit handen nemen. Zowel van het technisch of functioneel beheer van een applicatie als voor het beheer van uw volledige ICT omgeving. Voor supportvragen over door ons beheerde omgevingen of applicaties kun je terecht bij onze afdeling ICT Support. Wij zijn te bereiken via support[at]delta-n.nl of op 085 - 487 52 04.

Meer weten over onze IT Dienstverlening?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 085 - 487 52 00.

Neem contact met ons op

 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

  Plan een meeting

    • LinkedIn
    • Mail
    • Telefoon
   085 – 487 52 21
   heikow@delta-n.nl
   Connect met Heiko
   invisible box
 • Blijf volledig op de hoogte