Microsoft 365 Inspiratiesessies

Maakt jouw organisatie gebruik van Microsoft 365 en wil je daar meer uithalen? Dan is onze inspiratiesessie de ideale kennismaking met nieuwe mogelijkheden. Geef via het formulier onderaan de pagina vrijblijvend je interesse aan.

Afhankelijk van waar jouw behoefte ligt, focussen we tijdens de inspiratiesessie op Governance, Microsoft Viva en/of Teams-telefonie. Tijdens de inspiratiesessie krijg je waardevolle kennis en inzichten die je kunnen ondersteunen bij het succesvol implementeren, uitbouwen en beheren van deze technologieën binnen je organisatie. Het kan je helpen om de voordelen ervan te maximaliseren, risico's te verminderen en een solide basis te leggen voor effectieve samenwerking en communicatie.

Inspiratiesessie Governance Governance

Hoe krijg je de controle terug over data en documenten

Ontdek hoe je binnen je organisatie effectief datamanagement en werkafspraken kunt implementeren binnen Teams, SharePoint en OneDrive. Leer hoe je de toegang, beveiliging en naleving van jullie bedrijfsgegevens kunt waarborgen, terwijl je tegelijkertijd de samenwerking en productiviteit stimuleert. Ontdek de beste strategieën en tools om je gegevens op een veilige en georganiseerde manier te beheren in de digitale werkomgeving.

Employee Experience

Microsoft Viva

Bevorder productiviteit, welzijn en betrokkenheid van medewerkers

Betreed de toekomst van digitale werkomgevingen met het Employee Experience Platform van Microsoft. Ontdek hoe je het welzijn en de betrokkenheid van je medewerker kunt bevorderen en kennisdeling kunt stimuleren om een bloeiende en veerkrachtige bedrijfscultuur te creëren. Leer hoe jullie medewerkers empowered kunnen worden en hun potentieel volledig kunnen benutten met behulp van innovatieve tools zoals Viva Connections, Viva Insights, Viva Learning en Viva Topics.

Teams PhoneTeams telefonie

Centraliseer telefonie, vergaderingen en bestanden in één platform

Ontdek hoe je het maximale uit de eindeloze mogelijkheden van Microsoft Teams haalt. Profiteer van naadloze spraak- en video-oproepen, chatfuncties en geavanceerde samenwerkingstools. Leer hoe teams effectiever kunnen samenwerken, waar ze zich ook bevinden en betere resultaten kunnen behalen. Naast bellen met externen bieden we ook een geavanceerde oplossing voor call center en recepties.

Een inspiratiesessie op maat

Spreekt het concept je aan, maar heb je een ander thema hoger op de agenda staan? Laat het ons weten, we kunnen ook een inspiratiesessie op maat verzorgen.

 

Wil jij je laten inspireren om meer uit Microsoft 365 te halen? En je collega's betrekken en enthousiasmeren voor een volgende stap? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op om de inhoud en planning van een inspiratiesessie te bespreken.

Ik wil geïnspireerd worden

inschrijving inspiratiesessie Microsoft 365

Ik heb interesse in een inspiratiesessie waarin de volgende onderwerpen aan bod komen; Governance, Viva en Teams bellen.

Blijf volledig op de hoogte