Implementatie

​Bij het in gebruik nemen van een nieuw systeem is het van belang dat de software ingericht wordt op basis van uw organisatie en processen. Alleen dan wordt een nieuw systeem door de gebruikers geaccepteerd en kunnen de mogelijkheden optimaal benut worden. Delta-N is gespecialiseerd in het implementeren van Microsoft oplossingen zoals Office 365, Dynamics CRM, Dynamics Nav, Visual Studio TFS en SharePoint. Wij richten uw omgeving in zowel on-premise als in de Cloud.

Succesvolle CRM online implementatie

Implementatie Dynamics CRMAlhoewel Delta-N gebruik maakt van de vooraanstaande CRM technologie van Microsoft Dynamics CRM, biedt dit systeem – net als andere technische oplossingen - geen tovermodule die uw relatiebeheer vanaf morgen uit handen neemt. Een succesvolle inzet van MS Dynamics CRM gaat gepaard met een duidelijk organisatorische plan. M.a.w. hoe wilt u uw relatiebeheer vorm gaan geven, op welke manier raakt CRM uw (primaire) processen. Kortom, de organisatorische aspecten spelen een belangrijke,  zo niet de belangrijkste rol bij een succesvolle CRM implementatie. De experts van Delta-N kunnen u ondersteunen met de juiste inrichting. Delta-N heeft op basis van een jarenlange ervaring een aanpak ontwikkeld voor de inrichting van MS Dynamics CRM.  Als uw organisatie serieus aan de slag wil met Relatie Management beschikken we over hulpmiddelen, tools en methodieken die de invoering van CRM tot een succes maken.

Office 365 en SharePoint

Wilt u Office 365 of SharePoint optimaal benutten, dan is het belangrijk dat het u ondersteunt in uw werkwijze en aansluit bij uw bedrijfsprocessen. Onze consultants zijn volledig op de hoogte van de mogelijkheden en kunnen u op basis van uw processen, wensen en eisen een advies op maat geven.  

Wilt u snel aan de slag met Office 365? Kijk dan eens naar de Office 365 Quick Start. Binnen één dag hebben we een omgeving voor u opgezet en weet u hoe u de belangrijkste mogelijkheden kunt benutten.

Implementatie Team Foundation Server

Als Microsoft Gold DevOps partner is de keuze voor de Microsoft tools een logische. Visual Studio ALM, met als kloppende hart Team Foundation Server, is voor ons de basis van iedere ontwikkelstraat die wij uitrollen. Wij hebben alle expertise in huis om Team Foundation Server te installeren, te configureren en waar nodig door middel van maatwerk aan te passen aan de wensen van een organisatie. Wilt u in de Cloud ontwikkelen, ook dan hebben wij de expertise in huis om u op weg te helpen met Visual Studio Team Services en Microsoft Azure.