Geïntegreerde digitale oplossing voor instrumenten- en apparatenbouw

In Nederland is de bouw van instrumenten en technische apparatuur net zo belangrijk als de machinebouw en installatietechniek. In een sector die wordt gedomineerd door kleine en middelgrote bedrijven, is het proces met name sterk gericht op “ontwerp”, net als op andere gebieden van “productie op bestelling”.

U kunt vandaag al de koers bepalen voor de digitale toekomst van uw bedrijf met moderne ERP-systemen, zoals Microsoft Dynamics 365 en Microsoft Dynamics NAV. Zo kunt u erop vertrouwen dat u ook morgen de vinger aan de pols zult hebben.

Instrumenten- en apparatenbouw bevat vaak orders op meerdere niveaus die gelijktijdig op verschillende locaties worden geproduceerd. Externe fabrikanten worden vaak ingezet als een verlengde van het eigen bedrijf. De stappen die worden uitbesteed, moeten ook in de productieplanning worden meegenomen. ‘Externe productie met voorraad’ biedt de noodzakelijke functies voor het toewijzen van materiaal, het bewaken van externe productie, het beheren van voorraad en het controleren van inkomende facturen.

discrete manufacturing
Als toonaangevende Microsoft Dynamics ERP-partner en gecertificeerde branchedeskundige bieden wij, via onze partner Cosmo Consult, een branche-oplossing voor de instrumenten- en apparatenbouw die volledig is getest en gecertificeerd door Microsoft. De branche-oplossing is gebaseerd op de nieuwste Microsoft Dynamics-technologie en is naadloos geïntegreerd in de standaardsoftware.

Naadloze integratie met Microsoft Office

Het voordeel van een naadloze integratie met Microsoft Office ligt voor de hand: u kunt over de grenzen van het programma werken zonder onderbrekingen.

U kunt bijvoorbeeld eenvoudig bulk-datawijzigingen toepassen in Microsoft Excel door tabellen naar Excel te exporteren, de data daar te bewerken en de data vervolgens opnieuw in het ERP-systeem te importeren. Deze manier van data invoeren ondergaat de bijbehorende plausibiliteitscontroles, zodat alleen geldige gegevens naar Microsoft Dynamics worden verzonden.

Dit resulteert in talloze interacties tussen de Microsoft-modules.

  • Het archiveren van documenten met behulp van Microsoft SharePoint-technologie is slechts een van deze functies. Het is een intuïtief documentbeheersysteem.
  • De in het ERP-systeem geïntegreerde ‘documentenbox’ doet dienst als centrale opberglocatie voor allerlei soorten documenten.
  • Archiveer documenten eenvoudig door ze naar het archief te slepen.
  • U kunt boekingen ook (als PDF’s) rechtstreeks vanuit Microsoft Dynamics NAV starten, verzenden en archiveren.
  • Afdeling overstijgend projectwerk wordt eenvoudig, door gebruik van een intranet-systeem op basis van SharePoint.

“Wij spreken de taal”


Cosmo Consult kent een jarenlange nauwe samenwerking met klanten uit de instrumenten- en apparatenbouw. Dat heeft geresulteerd in een software-oplossing die voldoet aan de actuele behoeften van deze sector.

Tegelijkertijd onderhoudt onze partner Cosmo Consult nauw contact met de ERP-ontwikkelaars van Microsoft, om ervoor te zorgen dat onze branche-oplossingen altijd up-to-date zijn en u dus kunt profiteren van de nieuwste Microsoft Dynamics NAV technologieën.

 

integrtie_cc

De juiste IT-partner aan uw zijde

Door de talloze gebruikers van de industrie-oplossing, kunt u er zeker van zijn dat onze branche-oplossingen tot in het kleinste detail zijn getest en een goedkeuringsstempel hebben gekregen van de echte experts, de gebruikers.

De beslissing om een ERP-systeem aan te schaffen is voor iedere organisatie van strategisch belang. Met Delta-N Business Solutions heeft u de juiste IT-partner aan uw zijde, om uw investering te ondersteunen: met de Microsoft-certificering oplossing en onze jarenlange ervaring als een toonaangevende Microsoft Dynamics ERP-partner. Hierdoor weet u zeker dat onze producten toekomstbestendig zijn.

 

 

Voordelen_cc

Blijf volledig op de hoogte