EvenementenWebinar Workitem Management in GitHub

Webinar Workitem Management in GitHub

Software release = deployment frequencyGithub is behalve een tool die gebruikt wordt voor versiebeheer, ook een tool die zich steeds meer richt op Workitem Management. Veelal wordt hier door organisaties momenteel JIRA of Azure DevOps voor gebruikt. Tools die ieder op hun eigen manier werken, maar wat zijn nu de mogelijkheden binnen GitHub? Waar werkt het hetzelfde en op welke punten zijn er verschillen? In dit webinar maken we een project aan en zetten we de eerste stappen in het aanmaken en vullen van de Backlog, KanBan Boards en Standaard Reports. Aan het einde van het webinar heb je een goed overzicht wat Workitem Management in GitHub inhoudt en welke mogelijkheden het biedt voor jouw organisatie.

Webinar

Wanneer: vrijdag 3 maart, 11:00-11.45 uur
Voor wie: Product Owners, Agile Coaches, Development Managers, Team leads, (Senior) developers, IT managers, Scrum Masters etc.
Kosten: gratis

Je kunt je via het formulier hieronder aanmelden voor dit webinar. Je ontvangt dan automatisch een deelname-link. Heb je vragen, neem dan contact met ons op via 085 - 487 52 00.

Meld je aan voor het webinar over Workitem Management in GitHub

inschrijving evenement