EvenementenDevelopmentWebinar TOPdesk – Azure DevOps koppeling

TOPdesk - Azure DevOps koppelingVeel organisaties die gebruik maken van TOPdesk, zetten de meldingen waarbij een aanpassing in de software noodzakelijk is door naar de ontwikkelafdeling. Vaak worden deze meldingen handmatig ingevoerd in Azure DevOps, wat dubbel werk oplevert, de kans op fouten vergroot en terugkoppeling aan de gebruiker lastig maakt. Een koppeling tussen TOPdesk en Azure DevOps kan daardoor een aanzienlijke efficiencywinst opleveren.

De TOPdesk – Azure DevOps koppeling

Wij hebben een  TOPdesk – Azure DevOps koppeling ontwikkeld waarmee meldingen in TOPdesk eenvoudig kunnen worden doorgezet naar Azure DevOps. Er wordt automatisch een work-item gecreëerd in Azure DevOps dat door het ontwikkelteam kan worden opgepakt. Andersom worden statuswijzigingen van workitems in Azure DevOps teruggestuurd naar TOPdesk. Deze SaaS-koppeling werkt op basis van de online versies van beide software producten.

Agenda webinar

Tijdens dit webinar gaan we in op de TOPdesk – Azure DevOps koppeling. Hoe werkt de koppeling, wat zijn de mogelijkheden, voordelen en randvoorwaarden. We geven ook een demonstratie van de koppeling.

Webinar TOPdesk koppelingWebinar TOPdesk – Azure DevOps koppeling

Wat: Webinar
Wanneer: donderdag 24 september, 11:00 uur
Doelgroep: Development Managers, TOPdesk beheerders, Azure DevOps engineers, Team leads, Developers, IT managers etc.
Kosten: gratis

U kunt zich in het formulier hieronder aanmelden voor dit webinar. U ontvangt dan automatisch een deelname-link. Hebt u vragen, neem dan contact met ons op via 085 - 487 52 00.

Aanmelden webinar TOPdesk koppeling

Webinar terugkijken

We verzorgen regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen, zoals DevOps, Azure, de moderne werkplek en natuurlijk het Office 365 Journaal. We nemen onze webinars altijd op, waardoor het mogelijk is ze op een later moment terug te kijken.

Kijk een webinar terug
Webinar terugkijken