EvenementenWebinar TOPdesk – Azure DevOps koppeling

Webinar TOPdesk - Azure DevOps koppeling

TOPdesk - Azure DevOps koppeling

Heb je ons webinar over de TOPdesk - Azure DevOps koppeling gemist, dan kun je de opname hier terugkijken.

Check this page for the webinar in English: webinar TOPdesk - Azure DevOps integration.

Veel organisaties die gebruik maken van TOPdesk zetten de meldingen waarbij een aanpassing in de software noodzakelijk is door naar de ontwikkelafdeling. Vaak worden deze meldingen handmatig ingevoerd in Azure DevOps, wat dubbel werk oplevert, de kans op fouten vergroot en terugkoppeling aan de gebruiker lastig maakt. Een koppeling tussen TOPdesk en Azure DevOps kan daardoor een aanzienlijke efficiencywinst opleveren.

De TOPdesk – Azure DevOps koppeling

Wij hebben een  TOPdesk – Azure DevOps koppeling ontwikkeld waarmee meldingen in TOPdesk eenvoudig kunnen worden doorgezet naar Azure DevOps. Er wordt automatisch een work-item gecreëerd in Azure DevOps dat door het ontwikkelteam kan worden opgepakt. Andersom worden statuswijzigingen van workitems in Azure DevOps teruggestuurd naar TOPdesk. Deze SaaS-koppeling werkt op basis van de online versies van beide software producten.

Agenda webinar

Tijdens dit webinar gaan we in op de TOPdesk – Azure DevOps koppeling. Hoe werkt de koppeling en wat zijn de mogelijkheden. Daarnaast behandelen we de voordelen, randvoorwaarden, security aspecten en nieuwe features. Ook laten we de werking van de koppeling zien middels een demonstratie.

Webinar TOPdesk koppelingWebinar TOPdesk – Azure DevOps koppeling

Wanneer:een nieuwe datum volgt. Het webinar van 24 maart 2022 kun je hier terugkijken.
Doelgroep: Development Managers, TOPdesk beheerders, Azure DevOps engineers, Team leads, Developers, IT managers etc.
Kosten: gratis

Je kunt je via het formulier hieronder aanmelden voor dit webinar. Je ontvangt dan automatisch een deelname-link. Heb je vragen, neem dan contact met ons op via 085 - 487 52 00.

Aanmelden webinar TOPdesk koppeling

Webinar terugkijken

We verzorgen regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen, zoals DevOps, Azure, de moderne werkplek en natuurlijk het Office 365 Journaal. We nemen onze webinars altijd op, waardoor het mogelijk is ze op een later moment terug te kijken.

Kijk een webinar terug
Webinar terugkijken